Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dünyadan Başarı Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dunyadan-basari-hikayeleri/)
-   -   Başarılı insanların ortak özellikleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dunyadan-basari-hikayeleri/227864-basarili-insanlarin-ortak-ozellikleri.html)

cowboy_85 21-03-2009 01:15 AM

Başarılı insanların ortak özellikleri
 
BAŞARILI İNSANLAR

Bu insanlar birer dahi ve zamanı değiştirmiş insanlar, Peki nedir bunları başarılı kılan aslında sadece kendilerini tanımış ve kendi içlerindeki gücü keşfetmek. Ve tabiî ki çalışmak
Çılgınca fikirleri olan biraz sıra dışı diyebileceğimiz projelerine inanarak veya hiç olmaz denilen şeyleri tersine çevirmeyi isteyen bu insanların çoğu zamanında önemsenmeden çok başarılı olmuşlardır.

Einstein
Edison
Emerson
Henry Ford
Walt Disney
Sheakspare
Lincoln

Bu insanların ortak özelliklerini araştırdığımızda neler görüyoruz;

Hırs
İnanç
Kararlılık
Pozitif Düşünme, stres yönetimi
Bilgi
Araştırma

Unutmayın bunlara gerçekten sahibiz tek yapmamız gereken kendimize dönerek neyi sevdiğimizi belirlemek ve işimizde en iyi olmaya çalışmaktır. inanın her şey bu doğrultuda gelişecek.

Hırsın eldeki mutluluğu götürdüğünü söyleyen yazarlar da vardır. Aslında evet bir konuda sade hırs yaparak elimizdeki şuan ki sahip olduklarımız az gelebilir veya hırslı çalıştığımız hedefe ulaşamama korkusu İNANÇSIZLIĞI bizim mutluluğumuzu zedeleyebilir. Ancak Hırs yanında inanç ile gelirse yapacaklarımıza inanırsak eldekilerin çok daha kıymetini biliriz ve şükrederiz çünkü elimizdeki imkânları kullanarak hırsla çalıştığımız hedeflerimize ulaşacağız ve biz ulaşacağımıza inanıyoruz. İnanç ve hırs bir arada olduğunda işte böyle büyk bir itici güç oluyor
Birde en önemlisi ağzını sıkı tutmak aşırı konuşmamak projelerimizi paylaşabiliriz ancak her yönüyle her şeyiyle konuşmak bizim görüşlerden etkileyip motivasyonumuzu düşürmeye yol açabilir.Bunun için Hırs ve inanç yanına kararlı olmayı bilgiyi araştırmayı ve sessizce çalışmayı benimseyen her insan bir yerlere ulaşır alanında en iyi olur diyebilirim.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.