Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/)
-   -   Babama Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirim? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/624692-babama-dogum-gunu-hediyesi-ne-alabilirim.html)

sümbül1980 16-12-2014 05:41 PM

Babama Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirim?
 
Pek sevgili babamın doğum günü git gide yaklaşıyor. Bende onu memnun edecek bir hediye almak istiyorum. Kendisi alkolü ve sigarayı pek bir sever. Bende klasik hediye seçimlerinden ziyade bu iki kategori üzerinden yürümek istiyorum ancak tam olarak ne almak istediğime halen karar veremedim.

Güzel hediye önerilerinizi bekliyorum. y789

Işıklı yol 16-12-2014 10:48 PM

Cevap: Babama Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirim?
 
Bence resimlerinizden oluşan bir albüm olabilir. Bir mektup olabilir. Maddi hediyelerden çok manen ona kalacak hediyeler, duygularınızı ifade edeceğiniz hediyeler daha kıymetli olacaktır. Aslında hata ne biliyor musunuz? Hediyeleri özel günlere saklamak. Oysa hediyelerinizi zamana yayın. Her zaman, güzelliklerle gidelim sevdiklerimize. Ben hiç özel gün kutlamam, ama her günüm çok ama çok değerlidir. Her an onların mutluluğu için bir kelebek misali dolanır dururm başlarında. Bir yemek bile yapsan, bir kek yapsan bunlar bile çok değerli. Boş ver sigara ve alkolü bunlar onun sağlığına zararlı. Sen onun için faydalı bir şey yap canım benim. Sevgimle


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.