![]() |
8 Mart Kadınlar Günü http://www.movieizle.com/1/images/8martdunya.jpg Herkesin Kadınlar Gününü Kutlarım. |
Cevap: 8 Mart Kadınlar Günü çok kibarsınn..formuzun en centilman erkeği seçildin..Herkesin kadınlar günü kutlu olsun....Kadın olmanın tüm özelliklerini doya doya yaşayabilsinler.. Sanırım en büyük hediye bu olurdu tüm kadınlara.. |
Cevap: 8 Mart Kadınlar Günü Kadınlar günümüz kutlu olsun girlhaha |
Cevap: 8 Mart Kadınlar Günü ..........merhaba,..dünya kadınlar günümüz hiçbirimize kutlu olmasın ki geçmeyelim üzerinde duralım..çünkü 9 mart olacak bir ertesi yine dayak cennetten çıkma olacak.Aile içi şiddet bir çiftin iç meselesi" sayılMAYA DEVAM EDECEK.Çünkü bir kocanın ,karısına zulmetme hakkı olduğu zannedilmeye devam edilecek.Çünkü ne yazıkki bizler masum değiliz.Yeterince umursamıyoruz.İşin tuhafı aramızda dayak atılan evlerde büyüyenlerde var.Peki devammı edeceğiz bu konuyu es geçmeye,o yüzden kimsenin kadınlar günü kutlu olmasın,rahatsız olsunlar.. |
Cevap: 8 Mart Kadınlar Günü Güümüz kutlu olsun arkadaşlar. Değerimizi bile herkesi sonsuz sevgiyle kutsuyorum. Eee nede olsa güç bende bugün..... |
Cevap: 8 Mart Kadınlar Günü ben şiddetle ilgili kızgınlıklarımı kabul ediyorum,ben değerliyim,ben beni her halimle onaylıyorum..ne olurr hepiniz kabul edin şiddetle ilgili kızgınlıklarınızı bir kişinin bile kendi evinin önünü süpürmesi 10 kadını dayaktan kurataracaktır,çünkü hepimiz birbirimize bağlıyız,hepimiz biriz.. |
Cevap: 8 Mart Kadınlar Günü herkese merhabalar, bayanlar kadinlar gununuz kutlu mutlu umutlu kavgasiz olur umarim. sevgiler |
Cevap: 8 Mart Kadınlar Günü DUNYA KADINLAR GUNUMUZ KUTLU OLSUN........... |
Cevap: 8 Mart Kadınlar Günü Teşekkür ederim ve ben de kutlarım , evet hayatbeklemez senin de dediğin gibi sessiz kalmamalıyız en azından çevremizi bilinçlendirmeliyiz, başka ne yapabiliriz ki? |
Cevap: 8 Mart Kadınlar Günü kadınlar günümüz kutlu olsun benim ve bütünün hayrına olsunkiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 AM. |