![]() |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi Sağlık bolluk ve bereket dolu nice yaşlarınızı hep birlikte kutlamak dileği ile... |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi Hepinizeeeeeee çooooooooooooooooo…ookk teşekkür ederim arkadaşlarrrr ;)) İyi ki varımmm, iyi ki varsınızzz J Sizleri ve bu siteyi çok seviyorumm. Saygılarımla efenim :P |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi mutluuu yıllarrrrrrrr |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi cadıların en güzeli doğum günün kutlu olsun.... bolluk bereket mutluluk sağlık dolu nice nice yıllara iyi ki varsın....actionsmile sevgiyle mutlu kalasın....y789 |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi cadı kim diyordum bende:) Mutlu Yıllarr diliyorum sevgili cadı:D |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi Teşekkür ederimm arkadaşlarrr seviyorum siziii ;)))) |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi İyi ki doğdun cadııııı Mutlu yıllar sana Her şey gönlünce olsun 2011 ve tüm yıllarında :) |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi Ayy canım benim doğumgünün kutlu olsun. Yeni yaşın sana muhteşem hediyeler armağan etsin. Sevgiyle.... |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi Aman yarabbiiimmm, Ben bu şenliği nasıl kaçırırımmmm??? Dünyanın en güzel, en tatlı Cadısı, Hayatıma giren en şeker cadııııı, İyi ki doğurmuş seni annen, İyi ki tanımışım ben seniiiiiii blissyblissy Güzel yürekli Cadı'm benim, Tüm ömrün, mutluluk ve aşk dolu geçsin Sağlıklı, uzuuun bir ömrün olsun, Çoluğunu, çocuğunu, torununu, torununun torununu görmek sana nasip olsun, Yüzünden gülümsemen, Gözünden o güzel parıltın hiç eksik olmasın. Hayatında yüreğinden geçen tüm güzellikler gerçek olsun. Seni çok seviyorum canımcım İyi ki varsın İyi ki doğmuşsunnnnnn:))) http://www.guzelresimlerim.com/data/...75/maria-1.gif |
Cevap: Cadimizin Doğum Günü Partisi Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM. |