![]() |
Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi Doğum günün kutlu olsuuuunnnn, http://1.bp.blogspot.com/_YlH1XSlujr...20balloons.jpg Nice mutlu senelere... yeni yaşın sana bol bol mutluluk, sevgi, huzur, başarı ve şans getirsin. Yaşadığın her yıl bir öncekinden güzel olsun İyi ki doğmuşsun Sevgiler |
Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi mavikız doğum günün kutlu olsun:) |
Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi Yeni yaşınızda tüm dilekleriniz gerçek olsun.Sağlık bolluk bereket dolu nice yaşlar diliyorum. |
Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi her şey güzel gönlünce gelişir ve devam eder inşallaahh : ) mutlu yıllaar.. : ) |
Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi Kutladım ama burdan da kutlayayım. doğumgünün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara |
Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı huzur dolu seneler geçirmen dileğiyle :) sevgiler... |
Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi Doğum günün kutlu olsun , mutlu ol senelerce :) Çiçeği burnunda modum doğum günün sana tüm güzellikleri beraberinde getirsin ve her şey gönlünce olsun :) İyi ki doğdunnnn... |
Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi Alıntı:
canlarım benimmmm...sizleri tanıdığım için ve bir pastada sizinle kestiğim için çok mutluyum..tüm gönlündekiler senin olsun..seni seviyorumm..y789 |
canım çok teşekkür ederimm..senin gibi insanlarda çok gelmiyor..iyiki sizleri farketmişimm..sizleri farkedecek gözlere sahip olduğum için atrıca şükür ediyorum..en zor samanlarımda desteğinizi gördümm..benim için hiç sanal olmadınız hep gerçekten daha gerçektiniz ..y789iyiki varsınız.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
hepinize ayrı ayrı teşkkürler..hayatımda olduğunuz için ayrıca teşekkürler..birlikte nice senelere... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |