![]() |
Cevap: MERTO DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ Arkadaşlar, bu kadar anlamlı ve güzel mesajlarla dolu bir sabahın anlamı benim için çok büyük. Kısa bir tatilden yeni döndüğüm dün ve bu sabah sizlerden aldığım tebriklerle dahada anlamlı oldu. Sevgili wampirella, değerli moderatörümüz can kardeşim, açtığın başlık ve beni derinden yakalayan ifadelerin için teşekkürler. Bende seninle paylaştığım zamanlarda senden değişik bakış açıları, sevgi dolu yaklaşım, kıvrak bir zekanın doğruluk ve dürüstlük içinde kulanımı ve çok farklı zenginlikler en önemliside büyük keyif aldım. İyiki varsın, ve istediğin sürece olacaksın:). Hayatım değişti ailesini bir araya getiren ve uslübu ve yaklaşımıyla ustaca birlik içerisinde ve derin paylaşımlarla tutan sevgili dostum Atakan, ilk günlerden beri gerek özel ve gerekse iş hayatında faydalandığım telkinler ve bu forumdaki paylaşımlardan kazanımlarıma vesile olduğun için çok teşekkürler. Tanıdığım en sevgi dolu ve iyi niyetli insanlardan biri olan sevgili fgçeker, sohbet ve yazışmalarımızdaki gerçekçi tutumun, hayata ve olaylara bakışınla bana kattıkların için teşekkürler, eminim tuttuğunu koparan ve yılmayan yapınla çok iyi yerleri göreceksin. İyiki seni tanımışım. Olaylara ve durumlara yaklaşımıyla gerek kendi hayatında gerekse forumdaki bir çok arkadaşa bir çok şey kattığına inandığım sevgili Bengusu, bundan sonrada kaliteli bir yaşam sürmeni ve gönülden istediğin her şeyi hayatına katmanı dilerim, teşekkürler. Ve şahsen tanımasamda paylaşımlarını okuduğum,kimiyle zaman zaman yazıştığım paylaşımlarda bulunduğumuz, varlıklarıyla foruma değer katan, doğum günümü kutlayan bluegirlx, karavan, genco, big okyanus, yelda k, arca..... sizlerede çok teşekkür ederim. Hepiniz iyiki varsınız ve iyiki bizimlesiniz.... Sevgilerimle Merto :) Mert ÖLÇER |
Cevap: MERTO DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ İyi ki doğdunuz Mert Bey;)) Nİce mutlu, güzel, renkli yaşlara ;))) |
Cevap: MERTO DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ |
Cevap: MERTO DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ Mert Bey arkadaşlar size dair o kadar güzel şeyler söylemişler ki, üzerine daha ne eklenebilir bilemedim. "Hepsine katılıyorum" desem kurtarabilirmiyim y789 Şunu tekrar edebilirim; http://img208.imageshack.us/img208/3...mgunuresmi.jpg Eşiniz ve cici kızlarınızla birlikte hakettiğiniz tüm güzelliklerin sizinle ve daim olmasını diliyorum.. http://img96.imageshack.us/img96/621...al100atiye.gif |
Cevap: MERTO DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamınızda. Yaşınız kaç olursa olsun her şeyin en güzeli sizinle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...iyiki doğdunuz iyiki bizimlesiniz....mutlu yıllar Mert bey!..sapkal89 |
Cevap: MERTO DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ Mutlu yıllar Mert Bey.Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, mukaddes olsun.Tüm güzellikler sizinle olsuny789 |
Cevap: MERTO DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ Doğum günümü en güzel cümlelerle kutlayıp benimle olan herkese çok teşekkürler. Hepiniz iyiki varsınız ve bizimlesiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 AM. |