Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/)
-   -   bilin bakalım bugün kimin doğum günü? :))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/464435-bilin-bakalim-bugun-kimin-dogum-gunu.html)

Megavolt 03-04-2010 11:48 PM

Cevap: bilin bakalım bugün kimin doğum günü? :)))

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593179)
Mega ya biz senle telepati kurmaya mı başladık:) Bu arada maviş cadı mı gülenyüz gül mü elektra mı kafam karıştı yaw...

Telepati galiba :)), ee cevap "herbiri" diyelim :)))

vitamin61 03-04-2010 11:54 PM

music45

cymbella 04-04-2010 12:23 AM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593179)
Mega ya biz senle telepati kurmaya mı başladık:) Bu arada maviş cadı mı gülenyüz gül mü elektra mı kafam karıştı yaw...

aaa nasıl yani herkes aynı kişimiy789
düşünsenize bide sitede sadece 2 kişiymişiz sen ve diğerleri ,tabi diğerliri aynı kişi sen aslında hep aynı kişiyle muhattap oluyomuşsun44a.hay allahım yaa gece gece fazla pozitif enerji beynimimi açtı ters mi teptiiii şakaydı tüm değerli site sakinlerine ayrı ayrı selamlar actionsmileAtakan abiyi de kızdırmadan elektranın doğumgünü kutlayım ben.ELEKTRACIM NİCE MUTLU YILLARA SEVGİYLE KAL

hayatimdegisti 04-04-2010 12:46 AM

Sağlık bolluk dolu nice yaşlara...

Elektra 04-04-2010 01:42 PM

Alıntı:

cymbella Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593185)
aaa nasıl yani herkes aynı kişimiy789
düşünsenize bide sitede sadece 2 kişiymişiz sen ve diğerleri ,tabi diğerliri aynı kişi sen aslında hep aynı kişiyle muhattap oluyomuşsun44a.hay allahım yaa gece gece fazla pozitif enerji beynimimi açtı ters mi teptiiii şakaydı tüm değerli site sakinlerine ayrı ayrı selamlar actionsmileAtakan abiyi de kızdırmadan elektranın doğumgünü kutlayım ben.ELEKTRACIM NİCE MUTLU YILLARA SEVGİYLE KAL

Eski nickim maviş.cadı şimdi ki nickim ise Elektra :) Doğum günümü kutlaman çok ince bir davranış, çok teşekkür ediyorum Cymbella :) İyi ki varsın...actionsmile

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593188)
Sağlık bolluk dolu nice yaşlara...

Çok teşekkür ediyorum Atakan abim. İnşallah hep birlikte sağlıklı mutlu yıllara. İyi ki varsın...actionsmile

Elektra 04-04-2010 08:44 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593219)
Elektra nice mutlu yıllara.İyi ki varsın :)))

Canım benim, beni çok mutlu ettin, sana çok teşekkür ediyorum :) Umarım bana dilediğin tüm güzellikler kat kat sana geri döner. Sevgilerimle. İyi ki varsın...

MuminOKAN 05-04-2010 12:57 AM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593178)
Herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettiniz :)
Mümin abi nerden öğrendin bilmiyorum ama beni çok mutlu ettin. Hatırlamış olman özellikle. Harika bir duygu hatırlanmak konuşamıyorumda :):) sözcükler bitti anladın sen beni :) iyiki varsınız.Sizleri çok seviyorum.

selam tekrardan. bir karşılama konusunda geçmişti, bana niye baslık açmadın diye. bende doğum gününde yazarım demiştim :) öğrendim bir şekilde, kaynağı söyleyemem, olmaz :) ve işte bende yazdım :)

Houner 05-04-2010 01:04 AM

doğum günün kutlu olsun elektraaa...:) nice mutlu ve huzurlu hatta sağlıklı yıllara yanımızda olman dileği ile

Houner 05-04-2010 01:06 AM

Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 594326)
doğum günün kutlu olsun elektraaa...:) nice mutlu ve huzurlu hatta sağlıklı yıllara yanımızda olman dileği ile

cümlem biraz devrikmi olmuş ne! khkh56 khkh56 gece olunca akü boşalıyosevincli

esra90 05-04-2010 01:29 AM

canım benim...y789güzel kız iyiki doğdun yeni yaşın hayrılı uğurlu olsun..yeni yaşınla yeni umutlarda güzelliklerde beraberinde gelir inşallah...seni çok seven kardeşin..O0 seni çoook bu kadar /----OO----\ seviyorum..
not: ellerini acan çocuk yapmaya çalştım khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 AM.