![]() |
yeni yıl mesajı ben evde kutluyorum yeni yılımı.. yanımda ailem var.. bilincimi ya da bilinçaltmı bilmiyorum, 2009 da hayatın çok güzel geçeceğine inandırmaya çalışıyorum.. yeniden doğmak istiyorum artıkkkkkk... |
insanlığın sevginin ve saygının olduğu bir dünyada yaşamımızı sürdürebilmek ve bu güzelliklerin name name içimize dokunması dileği ile yeni yılımızı içtenlikle kutluyorum. insanlığın var olduğu bir 2009'da görüşmek üzere :) |
Alıntı:
|
kedicim utandirmasana beni yahu |
utanma bıdım benim sen hayatta sahip olduğum en güzel dostsun |
….…...... / | \ ... ……… ...*•♥•*... …… ... *♥♫♫♥*'... … .... *♥•♦♫••♥* ... ..... *♥☺♥☺♥☺♥* .... .....*♥•♥#♠*♥#♥•♥* ' ....*♥♫♥♥♫♥♥♫♥♫* ' ...*♥♥☺♥♫♥♫♥☺♥♥*' ..*♥♥♣♫♥♣♥♥♣♥♫♣♥♥*' '*♥♥♣♥♫♥♥♫♥♥♫ ♥♣♥♥*' .......... ╬╬╬╬╬........... 2007 bir devrin kapanışıydı benim için. Bu siteyi 2008 yılında tanıdım. Hayatımda daha önce görmediğim mucizeleri bu yıl öğrendim. Acısıyla tatlısıyla inişiyle çıkışıyla harika bir sene geçirdim. Bir bakıma diriliş gibiydi. Yıllardır internette gezdim. onlarca websitesi tasarladım. Onlarca foruma üye oldum. Ama birbirinden canayakın insanları bu sitede tanıdım. Bu yazıyı okuyan yada okumayan, şu an yanımda olan ya da olmayan herkese bana kattıkları herşey için çok teşekkür ediyorum. 2009 hayallerimizi hızla gerçekleştireceğimiz bir yıl olsun. Dün rüya, yarın hayaldir. Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan Asıl zaman şimdidir. Gönlünüz neyin özlemini çekiyorsa yarınlar size onu getirsin... YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN..!!.. Akın Berk Sürücü |
2009 herkese tüm istediklerini gerçekleştirme gücü getirsin. daha doğrusu bu güce zaten sahip olduklarını farketme bilincini getirsin :) herzaman yazmasam da ben de hep sizinleyim. sevgiler. iyi seneler... |
mutlu yıllarrrr . . . . 2009 hepimize sağlık,mutluk,huzur ve bolluk getirsin. sevgilerimle, |
Biraz geç kalmış olsamda...utananadam Yeni yılın öncelikle sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle sevgi dolu günler dilerim… Mutlu yıllar |
evet melodiss'ciğim,biraz geç kaldık.. yeni yılın tüm insanlığa sağlık, barış, huzur, mutluluk ve dostluk getirmesini diliyorum..Daha nice yılbaşlarını sitemizde yenilik ve güzelliklerle kutlarız inşaallah.. http://www.hizliresim.com/2009/1/4/3037.jpg Herkese mutlu yıllar.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM. |