![]() |
Ynt: 14 üncü sene Alıntı:
|
Ynt: 14 üncü sene cok pardon da bu gelınlık pronovias tan mı ?? ice1 |
Ynt: 14 üncü sene bu gelinliği giyene bu dağmat bedavaaaaa khkh56 khkh56 khkh56 ayyyy emel sen çok yaşa ne güldüm ama... |
|
|
Ynt: 14 üncü sene sen bu gelinliği bir giy DAĞ gibi adamları MAT edersin..ee oda olur dağmat işte.. sevincli boşver markayı murkayı...içinde sen varsın ya en mükemmel marka sensin... kiss3 |
|
Ynt: 14 üncü sene bakın kaydettim gerçi benim model model var ama..bi tane daha ekledim. khkh56 yuzlerini kesip kendi vesikalik fotolarimi koyuyorum.işte size yeni gelin girlhaha sevdiğim herseyde yapmaya calişiyorum tavsiye ederim cok eglenceli..güzel fotolar gorunce kacirmam hehehe. bu guzel bir evin penceresine kendimi yapiştirmakta olabilir. girlhaha ttli3 dusun fakat bi sorun var benim istediğim damat adayi bu değil.hakkını yemeyelim bu cocukda fena değil ama hazirda bi tane var.. aman tanrim neler diyorum.. y789 kiss3 |
Ynt: 14 üncü sene jauntycim bak ne diycem..sen o damadın başını kes,oraya da hazırda olanın resmini yapıştır..iki resmide yanyana koy..damatlık harika,gelinlik süper..içine birde siz girdiniz mi..harika olur.. sevincli |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:07 PM. |