![]() |
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi Alıntı:
|
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi madem diploma diyon... bunu sen istedidn emel.. kendimin olan deli diplomasını değiştirerek sana uyarladım şekerim.. ne eksiğin var bizden dimi ama ttli3 girlhaha http://img67.yukle.tc/images/2304diploma1.JPG girlhaha |
|
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi ilan clapping : itina ile deli raporu için kurs verilir sevincli müracaat clapping : Burası f678h |
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi aceleye geldi ama ben yaparken çok eğlendim wave.. umarım senide gülümsetmiştir emelcim ark5... kızarsın diyede korkmadım değil hani.. ttli3 |
|
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi alemsin be ne diyim ben sana ... şu diplomaylada para kazanmanın yolunu gördün yaa... ben desem boş artıkk ... khkh56 sır arayanlar.. zengin olmaya çalışanlar örnek alınnn girlhaha |
|
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi benim diplomamda sahtecilik yapmayı gösteririm ben size.. n9598 siz, antrenör olmak için 40 fırın ekmek, hele hele deli antrenörlüğü için 80 fırın ekmek yenildiiini bilmiyomusunuz..shamaaaaan hani beni diplomam, en gerçek tarafından.. |
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi ama ama amaaa hayal ablammmm sen üstatsın ben sana nasıl kafamdan diploma hazırlarım... emirlerin alındı tez zamanda emelinki ve benim diplomama 10 basan diplomalarüssü belge hazır edilecektir... saygılarımla.. 1. bölük 4. kıta 5. asker shaman |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM. |