![]() |
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi hayılı olsun pisimbat , ay çok şekersiniz ya bayıldım atışmalarınıza çok sevimlisiniz! inşaallah en kötü gününüz böyle geçer. her zaman başarılı olan insanlara hayranlık duyarım. çünkü çalışmıştır haketmiştir. kiss3 alk78 |
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi Alıntı:
zırdeli kardeşimde hoş ve sefa gelmiş bu arada şekre bişi bellii(deli ya iyi davranayım ) bakalım hangi deliliklerinle katılacak aramıza gulensmiley Alıntı:
|
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi Çok şeker Zırdeli çok :) Forumun Sevimli delisidir beni çok güldürür arada duygulandırır Şimdie kadar hiç üzmedi beni:) bakmayın Zırdeli olduğuna Çok akıllıdr çooook:)) Hep Uçuk konuları olan biri:)) Hadi yaaa o kadar kedi arkadaşın var hee ne güzel:)) |
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi hayırlı olsun cat56 cik çok tatlısın uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
|
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi estağfullah zeynep ablam ...sen pozitif biri olunca ister istemez bende etkileniyom...arkadaşlar hoş bulduk....inşallah fırsat buldukça burda olucam ...pisi pisi zeynep ablam senden bana bahsettii.....inşallah iyi anlaşıcaz...:) |
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi ya bişey sorucam...niye sana kedi diyolar psimat...:) çok mu uyuzsun... |
bana kedi diyorlar çünki kedileri çok severim ve bir çok yönlerini kendimle bağdaştırırım ben cat56 2. si yeni bir başlık aççtım orda açıklamamıda göre bilirsin bence sende yaz o başlığa ''nick ve avatar seçiminiz sizi yansıtıyormu diye ' hadi bakalım ne kadar delisin zırmı zincirlimi,nasıl delisin göster kendini derim ben yoksa tırmık yersin pis tırmalarım uyuz deilsemde tırmalarım dikkat et derim ben bilemicem artık cilgin897 hih33 |
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi Bennce Şekersin :)) Stenin sevimli şirin kedisi:) Zırdeli kollamam seni tırmalar pisi seni:)) Zaten uyarmış pisi tırnaklarını çıkarmış aslan pençesi gibi patileri sana dönük öle duruyo karışmam kaç:)) |
Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi Deliler hele zırdeliler cat56 sever, cat56 lerde delileri sever anlaşıp gideriz paşa paşa biz smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM. |