Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/)
-   -   Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/2319-pisimbat-artik-sitemizin-resmi-kedisi.html)

balkan 25-10-2007 10:29 AM

Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi

hayılı olsun pisimbat , ay çok şekersiniz ya bayıldım atışmalarınıza çok sevimlisiniz! inşaallah en kötü gününüz böyle geçer. her zaman başarılı olan insanlara hayranlık duyarım. çünkü çalışmıştır haketmiştir. kiss3 alk78

pisimbat 25-10-2007 10:38 AM

Alıntı:

Zeynep AY Nickli Üyeden Alıntı
Pisim ben kedileri çok severim merak etme paylaşırım yemeğimi onlarla:)
Hediye için teşekkürler:))şimdi sen dedin bir kedim bile yok sana bi sürü hediye kedi gelicek karışmam:))
Evet Zırdeli gibisi lazım heryere çok şirin çoooookkk:))bugün onu "Hayatım değişti"ile yeni tanıştırdım..:)
Çokk şirin afacan espirili muhteşem biri..:) ayrıca kankim Zırdeli..:)
hiç birbirimizi görmesekte kalbimizin gözleriyle bakıyoruz birbirimize..:) hem o deli değilkiiiiii sadce nici öleee hemen psikoya bağlama şimdi onuda deli eder bak demedi deme:))

zeynep'cim bende kediden bol ne var mahalede ayrı 15 tane falan başka yerde 30 yakın kedi arkadaşım var hergün onlara gidiyor besliyorum ,onlarla konuşuyor ,oynuyor sohbet ediyorum bende bolca var yani sağol
zırdeli kardeşimde hoş ve sefa gelmiş bu arada şekre bişi bellii(deli ya iyi davranayım ) bakalım hangi deliliklerinle katılacak aramıza gulensmiley

Alıntı:

balkan Nickli Üyeden Alıntı
hayılı olsun pisimbat , ay çok şekersiniz ya bayıldım atışmalarınıza çok sevimlisiniz! inşaallah en kötü gününüz böyle geçer. her zaman başarılı olan insanlara hayranlık duyarım. çünkü çalışmıştır haketmiştir. kiss3 alk78

sağolsasın balkan kediler hep şeker olur zaten (arsız ben)başarılı bir insanmıyım bilmiyorum ama insan olduğumu biliyorum buda yeterli benim için ayrıca bir yanımda cat56 bir yanımda çoçuktur benim komplike bir yapıya sahibim yahu ben cat56 başarılımıyım bilmiyorum zaten atakan sadece beni sitemizin resmi cat56 yaptı pek önemli bişi değil cat56 bişi işte 44

ZEYNEPAYY 25-10-2007 10:55 AM

Çok şeker Zırdeli çok :)
Forumun Sevimli delisidir beni çok güldürür arada duygulandırır Şimdie kadar hiç üzmedi beni:)
bakmayın Zırdeli olduğuna Çok akıllıdr çooook:))

Hep Uçuk konuları olan biri:))

Hadi yaaa o kadar kedi arkadaşın var hee ne güzel:))

eylo 25-10-2007 12:08 PM

hayırlı olsun cat56 cik çok tatlısın uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

pisimbat 25-10-2007 02:57 PM

Alıntı:

EYLEM Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun cat56 cik çok tatlısın uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

efm iyice şımaracağım bakın demedi demeyin ama blook sevincli cat56 saol eylemcim teşekkürler

zirdeli 25-10-2007 04:37 PM

estağfullah zeynep ablam ...sen pozitif biri olunca ister istemez bende etkileniyom...arkadaşlar hoş bulduk....inşallah fırsat buldukça burda olucam ...pisi pisi zeynep ablam senden bana bahsettii.....inşallah iyi anlaşıcaz...:)

zirdeli 25-10-2007 04:39 PM

ya bişey sorucam...niye sana kedi diyolar psimat...:) çok mu uyuzsun...

pisimbat 25-10-2007 05:27 PM

Alıntı:

zirdeli Nickli Üyeden Alıntı
ya bişey sorucam...niye sana kedi diyolar psimat...:) çok mu uyuzsun...

ahhh beee zırdeli kardeşim şimdi ben sana ben çok şeker bir kediyim desem inanıcanmı uyuzmuyum bilmşyorum şekermiyim onuda bilmiyorum aslında dusun blook
bana kedi diyorlar çünki kedileri çok severim ve bir çok yönlerini kendimle bağdaştırırım ben cat56 2. si yeni bir başlık aççtım orda açıklamamıda göre bilirsin bence sende yaz o başlığa ''nick ve avatar seçiminiz sizi yansıtıyormu diye ' hadi bakalım ne kadar delisin zırmı zincirlimi,nasıl delisin göster kendini derim ben yoksa tırmık yersin pis tırmalarım uyuz deilsemde tırmalarım dikkat et derim ben bilemicem artık cilgin897 hih33

ZEYNEPAYY 26-10-2007 02:41 PM

Bennce Şekersin :))
Stenin sevimli şirin kedisi:)
Zırdeli kollamam seni tırmalar pisi seni:))
Zaten uyarmış pisi tırnaklarını çıkarmış aslan pençesi gibi patileri sana dönük öle duruyo karışmam kaç:))

pisimbat 26-10-2007 03:16 PM

Deliler hele zırdeliler cat56 sever, cat56 lerde delileri sever anlaşıp gideriz paşa paşa biz smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM.