![]() |
Ynt: Pinhani Doğum Günü Partisi Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür geçirmeni diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. smiliyface |
Ynt: Pinhani Doğum Günü Partisi yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun arkadaşım kiss3 |
Ynt: Pinhani Doğum Günü Partisi Teşekkürler teşekkürler teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gulensmiley Herkese en içten teşekkürler çok mutlu oldum. smiliyface çok şımardım çok da ihya oldum. Her ne kadar terslikler silsilesi peşimi bırakmasa da günün devamı ve burda ki sonu beni gerçekten çok mutlu etti. Emeği geçen herkese ve özellikle Atakan Bey'e (Lale Devri sona erdi ya artık Atakan Bey diyorum) yine teşekkür ediyorum. Keşkem hergün doğumgünü olsa ben doymadım yaaa yarında doğcam iştee bananeee bananeeeeeeeee hih33 blissy |
Ynt: Pinhani Doğum Günü Partisi nice yıllara. derty |
Ynt: Pinhani Doğum Günü Partisi huzur dolu bir yaşam geçirmen temennisiyle saygılar hismiley |
Ynt: Pinhani Doğum Günü Partisi madem yarın doğcam demişsin bende gecikmiş değilim ..sevgili pinhani doğum günün kutlu olsun |
Ynt: Pinhani Doğum Günü Partisi Alıntı:
|
Ynt: Pinhani Doğum Günü Partisi Mesajlarınızı yeni gördüm, siz değil ama sanırım ben accık gecikmişim. Zaten iki günde göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo onunçün şunu 40 gün 40 gece mi yapsak acabaaa dimi ayağım alışsın khkh56 bu arada teşekkürler gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 AM. |