![]() |
RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Merhaba , mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum, hayırlı nice güzel bayramlar, her günümüzün bayram tadında olması dileğiyle sevgiler kiss3 |
Ynt: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Eliffff Seninde bayramın kutlu olsun can arkadaşım. Değişimin herkesi imrendiriyor y789 |
Ynt: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN bende tum islam ailesinin mubarek ramazan bayramini kutlarim...hayirlara vesile olsun,herkese guzellikler getirsin... ayrica askerlerimizin...huzur evinde olan tum yaslilarimizin....cocuk esirgeme kurumundaki tum cocuklarin ...gazilerimizin...sehit ailelerinin...hapishanede olanlarin veee gurbette ben gibi ailesinden uzak olanlarin bayramlarini ayrica kutluyorum...herkese hayirli bayramlar.. |
Ynt: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN İnşaallah hayırlara vesile olur...... On dk. sonra evden çıkıyorum. Kızımı almaya 956k Bayram süresince onunla birlikte Tekirdağ da olacağız. Tekrardan herkese iyi bayramlar görüşmek umudu ile... |
Ynt: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Bayramınız Kutlu Olsun.... Her gününüz bayram gibi geçsin..... |
Ynt: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Alıntı:
|
Ynt: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Asislerin bayramı kızıyla birlikte geçiriyor olmasına çok sevindim onunla olduğun her anın tadını çıkarmalısın sevgili asisler eminim ki sen de öyle yapıcaksın nice sevgi dolu mutlu bayramlar hismiley |
Ynt: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN herkese iyi bayramlar sevgiler.. |
Ynt: RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Herkesin bayramı kutlu olsun .İyi bayramlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 AM. |