![]() |
Ynt: Dost78 ve Alim doğum günü partisi Alıntı:
çok teşekkürler |
Ynt: Dost78 ve Alim doğum günü partisi Doğum Günnüz kutlu olsun; Nice mutlu ve sağlıklı yıllara.... |
|
Ynt: Dost78 ve Alim doğum günü partisi Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun Dost78! |
|
Ynt: Dost78 ve Alim doğum günü partisi sevgili Atakan Abi, yakamoz, eft, shamanic, 25emel ve dost78 hepinize çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz birlikte nice yıllara diyelim... Ayrıca Dost78 bende senin doğum gününü kutlarım, güzel günler seninle olsun.... Sevgi ve saygılarımla... Alim |
Ynt: Dost78 ve Alim doğum günü partisi ooo67 dunk56 avi907-Alim doğum gününüz kutlu olsun.Allah gecinden versin nice yıllara... ark5 k8908 |
|
Ynt: Dost78 ve Alim doğum günü partisi arkadaşlar doğum gününüz kutlu olsun..yaradan yaşam yolunuzu kendi ışığıyla aydınlatsın.. |
Ynt: Dost78 ve Alim doğum günü partisi gec bir kutlama oldu gerci ama ben yeni yasinizin hayirli olmasini dilerim.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 AM. |