Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/)
-   -   Bigci'mizin Doğum Günü Partisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogum-gunu-ve-diger-kutlamalarimiz/13079-bigcimizin-dogum-gunu-partisi.html)

üç_gömlek 30-08-2008 01:21 PM

Ynt: Bigci'mizin Doğum Günü Partisi

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
sokumm su anda [ dogum günü serefime kızmayın 2 kere sok oldum su an elimde telefon var zehrayla konusuyorum bi sn dönce size sok oldum erkekler aglamaz diyen atayı bulun bana bide ona iyişeyler yapmıycam :S

bende seni seviyorum redflowers ablacım mcx

doğum günün kutlu olsun kardeşim.herşeyden önce sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum. sapkal89

ECEM18 30-08-2008 03:25 PM

doğum günün kutlu olsun serkancım yeni yaşın sana şans mutluluk getirsin kiss3

yeni bir hayat 30-08-2008 03:38 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
[color=darkblue][b]

Serkan, ilk geldiğinde, agresif, depresif ve dışarıya kapalı biri olarak geldi.

Çeşitli tartışmalar, yanlış anlaşılmalar, anlaşmazlıklar sataşmalar vs.

Ama, sonradan, bütün bunları ve kendini aşarak, pozitif bir insan oldu.

Kendini yeniledi. super

Burayı ve üyeleri tanıdıkça, daha anlayışlı ve olgun birisi oldu. 25889

Yani özüne döndü.

Ben, kendisine yazmama kararı almıştım. Ama şu an çok pozitif ve, başkalarına bile destek olmaya çalışarak hem herkesi şaşırtmış oldu, hem de kendi gücünü farketmiş oldu.

Geçmişte değil, şu an ne olduğu önemlidir bence. super

Kendinden yaşça da büyük biri olarak geçmişi unutyor ve böyle güzel ve önemli bir gününde bu kararımı iptal ediyorum.

Serkan'a tekrar farklı bir bakış açısıyla hoşgeldin diyorum.

Doğum Günün Kutlu Olsun Serkancım.

Nice mutlu yılları, sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte, dolu dolu, istediğinden daha da güzel yaşaman dileklerimle... super

Sağlıcakla... actionsmile

Serkan'ın ilk hallerine inanamıyorum. GErçekten de insanın geçmişinde ne olduğu değil önemli olan, şimdi ne olduğu..

Kendini bu derece değiştirebildiğin için seni tebrik ederim Serkan..Bir çıkış noktası arayan ve hayatını böyle olumlu değiştirmek isteyen herkese örnek olması dileğiyle... actionsmile

ametist 30-08-2008 08:45 PM

bigci doğum günün kutlu olsun alk78 .dilerim yeni yaşın ,tüm isteklerinin kapılarını ardına kadar açar.umutlu bi yıl diliyorum arkadaşım ,buna inan herşey güzel olacak clapping kendine iyi bak smiliyface
http://tutmanik.com/images/profiles/.../162_large.jpg

AZARRATH 30-08-2008 09:38 PM

Doğrum gününüz kutlu olsun,hayırlı yaşlar,sağlıklı mutlu huzurlu ömürler gerçirmeniz dileğiyle

Bu da şarkınız... y789 (Bir arkadaşım bana göndermişti ben çok gülmüştüm :) Siz de gülün )

wave wave

http://www.youtube.com/watch?v=7NgS7epfytU

bigci 30-08-2008 10:40 PM

Alıntı:

aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
dogum günün kutlu olsun,uzun,saglıklı bir ömür dilerim.pes etmedigin ve burda olmaya ve degısme istediginide canı gönülden kutlarım.mutlu yıllar hpm2

[b] çok teşekkur ederim pes etmedim sadece zor olan yolu seçdim galiba bir az kiss3 kendiniz kadar guzel bir yıl geçirmenz dilegimle sagolun

Alıntı:

l3eyaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
sokumm su anda [ dogum günü serefime kızmayın 2 kere sok oldum su an elimde telefon var zehrayla konusuyorum bi sn dönce size sok oldum erkekler aglamaz diyen atayı bulun bana bide ona iyişeyler yapmıycam :S

bende seni seviyorum redflowers ablacım mcx

doğum günün kutlu olsun kardeşim.herşeyden önce sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum. sapkal89

[b]

cok tesekkur ederim hep beraber inş nice nice boyle beraber saglıklı yıllara hep beraber el ele tamamı

Alıntı:

ecem18 Nickli Üyeden Alıntı
doğum günün kutlu olsun serkancım yeni yaşın sana şans mutluluk getirsin kiss3

[b] cok tesekkur ederim ecemcim inş sende en kısa sürede bekleyenine kavusursun biter hasretin

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
[color=darkblue][b]

Serkan, ilk geldiğinde, agresif, depresif ve dışarıya kapalı biri olarak geldi.

Çeşitli tartışmalar, yanlış anlaşılmalar, anlaşmazlıklar sataşmalar vs.

Ama, sonradan, bütün bunları ve kendini aşarak, pozitif bir insan oldu.

Kendini yeniledi. super

Burayı ve üyeleri tanıdıkça, daha anlayışlı ve olgun birisi oldu. 25889

Yani özüne döndü.

Ben, kendisine yazmama kararı almıştım. Ama şu an çok pozitif ve, başkalarına bile destek olmaya çalışarak hem herkesi şaşırtmış oldu, hem de kendi gücünü farketmiş oldu.

Geçmişte değil, şu an ne olduğu önemlidir bence. super

Kendinden yaşça da büyük biri olarak geçmişi unutyor ve böyle güzel ve önemli bir gününde bu kararımı iptal ediyorum.

Serkan'a tekrar farklı bir bakış açısıyla hoşgeldin diyorum.

Doğum Günün Kutlu Olsun Serkancım.

Nice mutlu yılları, sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte, dolu dolu, istediğinden daha da güzel yaşaman dileklerimle... super

Sağlıcakla... actionsmile

Serkan'ın ilk hallerine inanamıyorum. GErçekten de insanın geçmişinde ne olduğu değil önemli olan, şimdi ne olduğu..

Kendini bu derece değiştirebildiğin için seni tebrik ederim Serkan..Bir çıkış noktası arayan ve hayatını böyle olumlu değiştirmek isteyen herkese örnek olması dileğiyle... actionsmile

[b]
ablam bazı insanlara saka gibi gelen bi olay vardı belki burda daha kötü insanlar var ama muhatap oldugunuz kişi ....ar kullanmıs ve ra tesebbüs etmiş bi insandı kafasının üstünde binlercfe ? vardı umarım bundan sonra o eski günlere dönmeme ve yeni yasımda yeni yeni mutluklara yelken acarım kiss3

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
bigci doğum günün kutlu olsun alk78 .dilerim yeni yaşın ,tüm isteklerinin kapılarını ardına kadar açar.umutlu bi yıl diliyorum arkadaşım ,buna inan herşey güzel olacak clapping kendine iyi bak smiliyface
http://tutmanik.com/images/profiles/.../162_large.jpg

[b]
ooo tesekkurler kısmencimmm ayy ben buna dayananmamm yerimmmmmmm her tarafım içim dısım pasta oldu bu gun :D dayanamayıp yedim bunudaaa cok sagolll teşekkur ederim

Alıntı:

AZARRATH Nickli Üyeden Alıntı
Doğrum gününüz kutlu olsun,hayırlı yaşlar,sağlıklı mutlu huzurlu ömürler gerçirmeniz dileğiyle

Bu da şarkınız... y789 (Bir arkadaşım bana göndermişti ben çok gülmüştüm :) Siz de gülün )

wave wave

http://www.youtube.com/watch?v=7NgS7epfytU

[b]

yaa cok sagol ben bu parcayı biliyom ne zaman dinlesem cok guluyorum :D cok tesekkur ederim inş sende hep saglıklı mutlu ve huzurlu olursun

mücevher 31-08-2008 02:22 PM

kusura bakma bigci dün bilgisayarı hiç açamadım. ta ki bu zamana kadar ve senin doğum günü mesajlarını gördüm. kaçırmışım tuh788
ama geç de olsa tebrikleri kabul etmeye devam edeceğin düşüncesiyle doğum gününü kutluyorum. iyi ki doğdun. cilgin897
dilerim hayat sana en güzel beklentilerini versin... dün baya bi pasta yedin sanırım ama bu gün başka bi gün ve bu da benden olsun:

http://img407.imageshack.us/img407/6466/pasta1mm4.jpg

bigci 31-08-2008 03:52 PM

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
kusura bakma bigci dün bilgisayarı hiç açamadım. ta ki bu zamana kadar ve senin doğum günü mesajlarını gördüm. kaçırmışım tuh788
ama geç de olsa tebrikleri kabul etmeye devam edeceğin düşüncesiyle doğum gününü kutluyorum. iyi ki doğdun. cilgin897
dilerim hayat sana en güzel beklentilerini versin... dün baya bi pasta yedin sanırım ama bu gün başka bi gün ve bu da benden olsun:

http://img407.imageshack.us/img407/6466/pasta1mm4.jpg

[b] ufak bi mide fesatı geçirsemde alısdım :d her halde yasım kadar pasta yemişimdir dün o kadar yedimki artık midem pasta seklini aldı ama olsun hediye oı yencek illa :D sagol ablacıgım dusunmen yeterlii sende hepp mutlu oll suratından gülücükler eksik olmasn

Lier22 31-08-2008 05:33 PM

Bu konuyu görünce burasının bir üyesi olmaktan bir kez daha mutlu olasım geldi...

sevgili kardeşim biraz değil epey geç oldu ama kusuruma bakma ne olur...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

nice mutlu yıllar dilerim...

yei yaşın yeni nice mutluluklar getirsin... (getirmeye başlamış sanırım)

Adamın biri, bir çocuğa elma vermiş.
Çocuk çok sevinmiş.
Bir elma daha vermiş.
Çocuk daha çok sevinmiş.
Bir elma daha verince;
çocuk sevinçten deliye dönmüş.
Ve bir elma daha verince,
çocuk dört elmayı elinde zaptedememiş,
sonuncusunu düşürmüş yere...
Bu sefer ağlamaya başlamış çocuk.

Hayat böyledir işte...

Hayal etmediğimiz bir saadete eriştikten sonra,
onun bir lokmasını dahi kaybetmek bizi perişan eder.

"Keyifler değildir yaşamı değerli yapan.
Yaşamdır,keyif almayı değerli kılan"

bigci 01-09-2008 02:55 AM

[b] sagol abi ne demek geröekden mutlu oldumm bu sene benim için kötü geçdi hemde hayatımın en kotu senelerinde biriydi ama fini sonu guzel yaptık sevincli çeyrek asır pepepepepe :d kos koca çeyrek asır

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM.