![]() |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... mustang cim tebrikler canım... tender45 yeni ünvanın hayırlı olsun...http://i143.photobucket.com/albums/r..._heart_281.gifdaha güzel günleri hep beraber kutlamak dileğiyle canım... super sevgiler... kiss3 http://img45.imageshack.us/img45/3746/97365400vy1.gif |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... Yeni ünvanınız hayırlı olsun.Artık sıra moderatörlüğe geldi galiba art56art56 |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... Ablacım yeni gördüm ya. Hayırlı olsun yeni kıdem. alk78 Geç bile kalmıştın esasında. Yakışır sana. super Güzel Yazılarına ve paylaşımlarına devam. 956k Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... kutlarım super |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... Bu arada: Sycoroxcum sıra sende artık. Hadi en kısa sürede senin yeni kıdemini de görelim ve kutlayalım.super Anne kız şöyle bir döktürün formda. sevincli |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... Canlarım hepinize çok teşekür ederim .Lierciğime ,Melodisime ,Bigciye, Spygame, canım arkadaşım Hayal'ciğime, Sycorox'sa Kaafinuruma, Redflowersıma Sevgili Pisimbata Canım samanıma Sevgili Suzzy'ye Cedrusa, Kardeşlerin en güzeli mehmete ve Teomana hepinize çok teşekür ederim .Bak beni bu günlerde fazla şımartınız hemen alışırım ona göre. Bu siteyi ve sizleri seviyorum .Sizlerin başarılarıda beni çok mutlu ettği için .Hepsine çok mutlu oluyorum .Bu kadar mutluluğa çabuk alışırım ona göre ...Hepinizin mutluluk habarleri bol olsun ve hepberaber sevinelim.Yolumuz aydınlık ve açık olsun ve hep mutlukla dolsun. kiss3 |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... Sycorox'saymış:) Nasılda resmisiniz Mustang Üstad:) Bakıyorumda hemen resmiyete döktünüz işi 44 Mehmet abicim,valla daha var gibi benim üstadlığa...Daha çekirgeyim aranızda:) |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... Selam Canım hayırlı uğurlu olsun. Hep birlikte daha güzel günlere ve başarılara. kiss3 |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... alk78 Ablacim simdi gördüm... Hayirli ugurlu olsun... Güzel paylasimlarinin devami dilegiyle... Tebrikler.. cilgin897 |
Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha... sevgili mustang tebrik ederim.... alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |