Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğayı Koru (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogayi-koru/)
-   -   Evdeki Çöplerin Ayrıştırılması... Çok önemli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogayi-koru/615933-evdeki-coplerin-ayristirilmasi-cok-onemli.html)

kediseverim 22-10-2010 04:06 PM

Cevap: Evdeki Çöplerin Ayrıştırılması... Çok önemli

teşekkürler sevgili bluepebbles ve sevgili cliviaf sizleride duyarlılığınız için tebrik ediyorum kim bilir belki birgün bu forumdaki arkadaşlarla ortak bir yerde tanışırız o zaman sevgili cliviaf istediğin içinsana kahve falı bakıcam sözkahvesmileysevgiler...

Perfinya 22-10-2010 04:22 PM

paylaşım için teşekkür ederim.
Bizim belediye çarşamba öğlen öncesi kağıt plastik metal gibi atıkları ayrı topluyor.Aynı zamanda boş pet şişe içinde kullanılmış sıvı yağları ayrı topluyor. Bu sene okullar açıldığında topladığı bu atıklarla geridönüşüm yaparak ilköğretim öğrencilerine ücretsiz defter dağıttı.Şimdi de belediyemiz plastik kapak topluyor. Bu kapaklar da Özürlü insanlarımıza ücretsiz tekerlekli sandalye olarak geri dönecek.
Durmak yok hizmete devam956k

Neptün 22-10-2010 05:06 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774892)
teşekkürler sevgili bluepebbles ve sevgili cliviaf sizleride duyarlılığınız için tebrik ediyorum kim bilir belki birgün bu forumdaki arkadaşlarla ortak bir yerde tanışırız o zaman sevgili cliviaf istediğin içinsana kahve falı bakıcam sözkahvesmileysevgiler...

canım benim ne tatlısın ya. çok düşünceli ve nazik bi insansın. teşekkür ederim gerçekten çok duygulandım şu anda

Neptün 22-10-2010 05:07 PM

Alıntı:

MerveeC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774900)
Bizim belediye çarşamba öğlen öncesi kağıt plastik metal gibi atıkları ayrı topluyor.Aynı zamanda boş pet şişe içinde kullanılmış sıvı yağları ayrı topluyor. Bu sene okullar açıldığında topladığı bu atıklarla geridönüşüm yaparak ilköğretim öğrencilerine ücretsiz defter dağıttı.Şimdi de belediyemiz plastik kapak topluyor. Bu kapaklar da Özürlü insanlarımıza ücretsiz tekerlekli sandalye olarak geri dönecek.

ya ne güzel. nerede bu belediye?

Perfinya 22-10-2010 05:58 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774909)
ya ne güzel. nerede bu belediye?

Esenler Belediyesi - Mehmet Tevfik Göksu

Alexandra 26-10-2010 11:12 AM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774892)

İnşallah bir gün bir yerde toplanıp tanışırız hakkaten:)))

Sevgiyle kal:))

Alexandra 26-10-2010 11:17 AM

Alıntı:

Perfinya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774900)

Harikasın Perfinya,

Bu kadar duyarlı olman ne güzel, bütün bunları takip etmen, destek vermen. Çoğalacağız, gün be gün çoğalacak sayımız biliyorum :))

Kimbilir bu konuyu okumayan daha kaç kişi vardır, eminim onların içinde de çöplerine dikkat edenler, pillerini ayrı biriktirenler bulunuyordur.

Duyarlı insanları çok seviyorum. Bu dünya da yaşamaya devam edeceğimiz için, düşünmek zorundayız.

Evimizde çöplerle yaşamıyorsak, dünyayı da temiz kullanacağız. Özenli olacağız.

Biliyorum. Bir gün herkesin evinden çöpler ayrı poşetler halinde çıkıp ayrı çöp kutularına atılacak.

Biliyorum biliyorummm:))

Geri dönüşüme katkıda bulunacağız hepimiz:))

http://content.scholastic.com/conten...4_rgb1_xlg.jpg

Perfinya 26-10-2010 01:27 PM

Teşekkür ederim Bluepebbles,

Ayrıca Türkiyenin her yerinde Bim marketleri var ve kasaya yakın bitmiş pil toplama kutuları var. Piller için bir alternatif.

Alexandra 26-10-2010 01:43 PM

Alıntı:

Perfinya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 775576)
Teşekkür ederim Bluepebbles,

Ayrıca Türkiyenin her yerinde Bim marketleri var ve kasaya yakın bitmiş pil toplama kutuları var. Piller için bir alternatif.

Ben de kullanıyorum canım. Pilleri evde bir poşette biriktiyorum. Tüm büyük market zincinlerinde var. Yerini öğrenmek gerekiyor. Saol, sayende bilmeyen herkese duyurmuş olduk.

Bu düzene en ufak bir katkı, bize artı olarak dönecek:))

Perfinya 26-10-2010 03:08 PM

Kesinlikle katılıyorum. Bir de geçen gün birileri konuşurken duydum ve hoşuma gitti. Çöpe atılan dökülen saçlar bir kağıda sarılıp atılmalı dedi birisi. Güvercinlerin kuşların ayağına takılır çıkamazlar. Eziyet olur hayvanlara. Örneği genişletebiliriz.İp olur, lastik olur uzun sebzelerin sapları falan olur.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:04 PM.