![]() |
burçlara göre taşlar sizinki hangisi ? KOÇ : ( 22 Mart - 21 Nisan ) Maxicep.com - Burca göre taşlar Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir. Hematit : Güç ve enerji sağlayarak zayıflıkların üstesinden gelmeye ve hastalık sonrası iyileşme dönemine destek verir. Sitrin : Dolaşım sistemini hızlandırarak tedavi edici enerjinin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Ayrıca taşıyana güven ve güç verir. Yakut : Mutluluk duygularını arttırıcı etkisi olan yakut taşı,bağışıklık sistemini de güçlendirir ve yaşamsal enerji verir. Akuamarin : Yaratıcı gücün ortaya çıkmasına yardımcı olan bu taş, ruhunuzu dinlendirir. Magnezit : İç huzura kavuşmaya yardımcı olan bu taş, yaratıcılık ve kendini geliştirme adına yardımcı bir etkendir. Zümrüt : Sevginin güçlenmesine ve derinleşmesine yardımcı olan bu taş, sakinlik, huzur ve denge unsurlarını içerir. BOĞA : ( 22 Haziran - 21 Mayıs ) Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır. Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Zümrüt : Sevginin güçlenmesine ve derinleşmesine yardımcı olan bu taş, sakinlik, huzur ve denge unsurlarını içerir. İKİZLER : ( 22 Mayıs - 21 Haziran ) Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır. Aytaşı : Lenf bezlerinin temizlenmesine yardımcı olurken, duygusal dengenin sağlanmasında etkendir. Zümrüt : Sevginin güçlenmesine ve derinleşmesine yardımcı olan bu taş, sakinlik, huzur ve denge unsurlarını içerir. Yeşim : Huzur ve mutluluğun temsilcisidir ve kadınların adet sancılarına, psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur. Obsityen : Sindirim sistemini olumlu yönde etkiler ve bilinçaltındaki kaygıların azalmasına yardımcı olur. YENGEÇ : ( 22 Haziran - 21 Temmuz ) Kuvars : Sadece size uyumlu enerjileri depolayarak, negatif etkilere karşı koruma sağlar. Duyguların dengelenmesine yardımcı oluğu gibi, duru görüyü geliştirir. Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir. ASLAN : ( 22 Temmuz - 21 Ağustos ) Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Kuvars : Sadece size uyumlu enerjileri depolayarak, negatif etkilere karşı koruma sağlar. Duyguların dengelenmesine yardımcı oluğu gibi, duru görüyü geliştirir Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir. Kehribar : Boyun bölgesinde taşındığı zaman, boğaz bölgesi sorunların tedavisine yardımcı olur. Sitrin : Dolaşım sistemini hızlandırarak tedavi edici enerjinin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Ayrıca taşıyana güven ve güç verir. Topaz : Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır. BAŞAK : ( 22 Ağustos - 21 Eylül ) Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır. Obsidyen : Sindirim sistemini olumlu yönde etkiler ve bilinçaltındaki kaygıların azalmasına yardımcı olur. Yeşim : Huzur ve mutluluğun temsilcisidir ve kadınların adet sancılarına , psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur. Kaplangözü : Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur. Sitrin : Dolaşım sistemini hızlandırarak tedavi edici enerjinin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Ayrıca taşıyana güven ve güç verir. Topaz : Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır. TERAZİ : ( 22 Eylül - 21 Ekim ) Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır. Mercan : Yaşamsal enerji verir. Lapis lazuli : Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir. Pembe kuvars : Aşk taşı olarak bilinen bu taş, duygularımızı dengelememize yardımcı olur. Akuamarin : Yaratıcı gücün ortaya çıkmasına yardımcı olan bu taş, ruhunuzu dinlendirir. Yeşim : Huzur ve mutluluğun temsilcisidir ve kadınların adet sancılarına , psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur. AKREP : ( 22 Ekim - 22 Kasım ) Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir. Pembe kuvars : Aşk taşı olarak bilinen bu taş, duygularımızı dengelememize yardımcı olur. Obsidyen : Sindirim sistemini olumlu yönde etkiler ve bilinç altındaki kaygıların azalmasına yardımcı olur. Lal : Bedeni temizler ve güçlendirir. Hayal gücünün genişlemesine de yardımcı olur. Kaplangözü : Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur. Mercan : Yaşamsal enerji verir. YAY : ( 23 Kasım - 21 Aralık ) Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir. Topaz: Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır. Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur.Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır. Kaplangözü : Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur. Sodalit : Sinir sistemini güçlendirir ve kişiye sakinlik verir. Lapis lazuli : Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir. OĞLAK : ( 22 Aralık - 21 Ocak ) Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Kaplan Gözü : Zihnin sakinleşmesine faydalı olurken nazardan korunmaya da yardımcı olur. Kehribar : Boyun bölgesinde taşındığı zaman, boğaz bölgesi sorunların tedavisine yardımcı olur. Yakut : Mutluluk duygularını arttırıcı etkisi olan yakut taşı, bağışıklık sistemini de güçlendirir ve yaşamsal enerji verir. KOVA : ( 22 Ocak - 21 Şubat ) Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir. Kuvars : Sadece size uyumlu enerjileri depolayarak, negatif etkilere karşı koruma sağlar. Duyguların dengelenmesine yardımcı oluğu gibi, duru görüyü geliştirir. Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Yeşim : Huzur ve mutluluğun temsilcisidir ve kadınların adet sancılarına, psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur. Lal : Bedeni temizler ve güçlendirir. Hayal gücünün genişlemesine de yardımcı olur. Zirkon : Uykusuzluk ve sindirim sistemine faydalıdır. BALIK : ( 22 Şubat - 21 Mart ) Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir. Aytaşı : Lenf bezlerinin temizlenmesine yardımcı olurken, duygusal dengenin sağlanmasında etkendir. Pembe kuvars : Aşk taşı olarak bilinen bu taş, duygularımızı dengelememize yardımcı olur. Mercan : Yaşamsal enerji verir. |
Cevap: burçlara göre taşlar sizinki hangisi ? TERAZİ : ( 22 Eylül - 21 Ekim ) Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Turkuaz : Pozitif enerjiyi emerek, kişiyi negatif enerjilerden korumaya yardımcı olur. Bütün bedeni güçlendirerek, kişiye güç kazandırır. Mercan : Yaşamsal enerji verir. Lapis lazuli : Çocuklarda sağlık konusunda destek verir. Öte yandan fiziksel yeteneklerin de gelişmesinde yardımcı etkendir. embe kuvars : Aşk taşı olarak bilinen bu taş, duygularımızı dengelememize yardımcı olur. Akuamarin : Yaratıcı gücün ortaya çıkmasına yardımcı olan bu taş, ruhunuzu dinlendirir. Yeşim : Huzur ve mutluluğun temsilcisidir ve kadınların adet sancılarına , psikolojik sıkıntıların atılmasına yardımcı olur. Oldum olası turkuazı çok severim zaten , özelliğini de öğrendiğim iyi oldu . En kısa zamanda turkuaz edinmeyi diliyorum :) Bir de mercan ... |
Cevap: burçlara göre taşlar sizinki hangisi ? ASLAN : ( 22 Temmuz - 21 Ağustos ) Akik : Korkuyu engeller ve taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahip bu taş, metabolizmanın düzgün çalışmasına da yardım eder. Kuvars : Sadece size uyumlu enerjileri depolayarak, negatif etkilere karşı koruma sağlar. Duyguların dengelenmesine yardımcı oluğu gibi, duru görüyü geliştirir Ametist : Bu taş bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır. Meditasyona yardımcı olarak enerji verir. Kehribar : Boyun bölgesinde taşındığı zaman, boğaz bölgesi sorunların tedavisine yardımcı olur. Sitrin : Dolaşım sistemini hızlandırarak tedavi edici enerjinin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Ayrıca taşıyana güven ve güç verir. Topaz : Duygusal kırılmaları ve karamsarlığı ortadan kaldırmaya yardımcı olan bu taş, sağlığın korunmasında faydalıdır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 AM. |