Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogal-taslar-ve-dogal-gucleri/)
-   -   Herkes ametistten memnun kalmış..tek ben miyim şikayet eden ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogal-taslar-ve-dogal-gucleri/463047-herkes-ametistten-memnun-kalmistek-ben-miyim-sikayet-eden.html)

hasan_4154 20-11-2014 09:28 PM

Cevap: Herkes ametistten memnun kalmış..tek ben miyim şikayet eden ?

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575711)
bilmem..belki olabilir :)
sonra o kolyeyi salondaki dolaba koymuştum rahat edeyim diye..fakat bu sefer de orda oluşu kafama takılmıştı sonunda çareyi çöpe atıp kurtularak buldum..

bende kantaşı da var ama o ilk aldığım gün de dahil olmak üzere olumsuz birşey yapmadı...varlığı yokluğu bir gibi...zararını görmedim ancak belirgin faydasını da görmedim...yine de ametiste tercih ederim tabiki :) en azından kötü rüyalar gördürmüyor :)

Enerjisi çok yüksek bir taştan olmuşsun. Taşa acıdım. Akrabandan hediye olarak aldığın taşın bakımını yaparak mı kullandın acaba önce nötrleyip daha sonra enerji yükleseydin keşke. Neyse her şeyde bir hayır vardır. İnşallah ilk aldığın taşlarında bakımlarını yaparak kullanıyorsundur. SHAMANİC sana yeterli bilgileri vermiş zaten. Sevgi ve Mutlulukla kal.. saygılarımla,

karmam 20-11-2014 09:45 PM

Selamlar, ben de kendime uygun bi taş almayı hep istedim; çok da faydasına içten inanmadığım için hep erteledim. Bu taşların fiyatları nedir? Ve sahte olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz. Ve bu taşları neye göre alıyorsunuz arkadaşlar çok merak ettim:)
sevgiler,

seniha. 23-11-2014 02:15 PM

Alıntı:

karmam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852451)
Selamlar, ben de kendime uygun bi taş almayı hep istedim; çok da faydasına içten inanmadığım için hep erteledim. Bu taşların fiyatları nedir? Ve sahte olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz. Ve bu taşları neye göre alıyorsunuz arkadaşlar çok merak ettim:)
sevgiler,

taşların faydası oluyor tabi ki , sadece taşların etkilerinin % 100 olduğuna inanmıyorum. taşlar bir alternatif. taşların etkili olabilmesi için profosyenel birinden yardım almak gerektiğini düşünüyorum. ben de burcuma göre taş aldım. alırken burcunu söylüyorsun ona göre veriyorlar. bir ara bayağı kullanmıştım. güvenilir olarak ben A.Marankiden aldım. gerçek taş olduğu zaten anlaşılıyor.rengi sönük olmuyor. benim izlenimim bu.

ecemcit 24-12-2015 10:17 AM

türkmen bir kadın şingut diye bir taş satıyordu.kolye yapılmıştı.bana migrene ,tiroide iyi geldiğini söyledi.taş boyuna takoınca siyahtan hafif griye dönüyordu.mat bir taştı.ne taşı olduğunu bulamadım.bana hiçbiryerde bulamayacağımı söyledi.çeviriye baktım şimşek taşı olabilir mi acaba diye kafam takıldı.oradan bağlantı kurunca meteor taşı olabilir mi diye düşündüm.bu sefer içindeki maddeler nedir diye tedirgin oldum.taşta aklım kaldı.ama zararlı olur diye alamadımda.bilgisi olan var mı acaba?

KıpçakBeyi 24-12-2015 01:23 PM

Eğer bir resmi olsaydı maden mühendisi olarak yorum yapabilirdim.Resimsiz eğer meteor ise yüksek nikel içeriği olan bir demir-çelik alaşımı olduğunu söyleyebilirim.

Meteorlar yüzyıllarca nikelin tek kaynağı oldu hatta ilk çeliğin meteordan elde edildiği çok ciddi bir rivayettir.Elbette içerisinde minör element olarak çok sayıda element olabilir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 AM.