![]() |
Cevap: Herkes ametistten memnun kalmış..tek ben miyim şikayet eden ? Alıntı:
|
Cevap: Herkes ametistten memnun kalmış..tek ben miyim şikayet eden ? Selamlar, ben de kendime uygun bi taş almayı hep istedim; çok da faydasına içten inanmadığım için hep erteledim. Bu taşların fiyatları nedir? Ve sahte olup olmadıklarını nasıl anlayabiliriz. Ve bu taşları neye göre alıyorsunuz arkadaşlar çok merak ettim:) sevgiler, |
Cevap: Herkes ametistten memnun kalmış..tek ben miyim şikayet eden ? Alıntı:
|
Cevap: Herkes ametistten memnun kalmış..tek ben miyim şikayet eden ? türkmen bir kadın şingut diye bir taş satıyordu.kolye yapılmıştı.bana migrene ,tiroide iyi geldiğini söyledi.taş boyuna takoınca siyahtan hafif griye dönüyordu.mat bir taştı.ne taşı olduğunu bulamadım.bana hiçbiryerde bulamayacağımı söyledi.çeviriye baktım şimşek taşı olabilir mi acaba diye kafam takıldı.oradan bağlantı kurunca meteor taşı olabilir mi diye düşündüm.bu sefer içindeki maddeler nedir diye tedirgin oldum.taşta aklım kaldı.ama zararlı olur diye alamadımda.bilgisi olan var mı acaba? |
Cevap: Herkes ametistten memnun kalmış..tek ben miyim şikayet eden ? Eğer bir resmi olsaydı maden mühendisi olarak yorum yapabilirdim.Resimsiz eğer meteor ise yüksek nikel içeriği olan bir demir-çelik alaşımı olduğunu söyleyebilirim. Meteorlar yüzyıllarca nikelin tek kaynağı oldu hatta ilk çeliğin meteordan elde edildiği çok ciddi bir rivayettir.Elbette içerisinde minör element olarak çok sayıda element olabilir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 AM. |