![]() |
LAPİSLAZULİ LAPİS LAZULİ, karar aldığınız dönemlerde çok gereklidir. Unutmayın, önce bedenleriniz ve ruhunuz temizlenmelidir. Bedenlerinizde oluşturduğunuz hastalıklardan, kilo dengesizliklerinizden, uyku düzensizliklerinden... v.s arınmalısınız. Ruhunuz arınacak ki, bedeninize aksetsin. Ruh dünyanızda barışlar yapacaksınız ki yollarınız açılsın. Bu esnada size yeni, size uygun arkadaşlar, işler ve sevgililer de gelmeye başlar. Yeter ki bunu bilinçli yapmayı öğrenin. DNA'larınızda birikmiş korku çöplerinden arının. Tek bir kararınıza bakar!!!! İşte, LAPİS LAZULİ bu evre de gereklidir. Karar vermenizi ve aldığınız kararlardan dönmemeyi öğretir size. Sizi teşvik eder. Korkularınızı silerken, yerine yenilerini doldurtmayacak farkındalığı kazandırır. En yakın dostunuz olur. LAPİS LAZULİ'nin eşsiz mavi renginde gökyüzünün huzurunu bulursunuz. Mutluluğu, tüm hücrelerinize kendi saf, güçlü ve temiz enerjisiyle iletir. Hastalıklarınızın, gerçek sebeplerini ortaya çıkarır. Daha önce farketmediklerinizi, kendi yaşam alanınızda farketmeye başlarsınız. Sizi, zihninizin derinliklerine götürür. Normalde yaşadığınız karanlıklara gömülmşken, ruh dünyanızdaki gerçekleri açıkca size gösterir. Ruh dünyanızı genişletir ve besler. Daha iyi yaşamlar ve yüksek standartlar istiyorsanız, işe kendinizi daha iyi hale getirmekle başlamalısınız! JEOLOJİ MÜHENDİSİ Meryem Ebru SEZEN |
nedir bu LAPİS LAZULİ ? |
http://www.vgmuseum.com/mrp/multi/Es...puslazuli2.jpg Lapis lazuli veya laciverttaşı, çok eski çağlardan beri mücevher olarak kullanılan bir taş türü. Koyu mavi renkte, yarışeffaf-opak niteliğinde, özellikle Antik Mısır'da Firavunlar tarafından çok önem verilmiş kıymetli bir taştır. |
Cevap: LAPİSLAZULİ Lapiz lazuli dikkatli kullanılması gereken bir taş. Bilinç altını çok kısa zamanda etkilemeye başlıyor. Herkese kolay kolay tavsiye etmiyorum ben. Rengi koyu mavi ve 3. göz de denilen 6. çakrada çok etkili. O yüzden dikkatli olunması gerekiyor. Ben bir arkadaşıma verdim. Bileklik olarak taktı ve kırık taşlardan bir bileklikti. Dün geldi kız başım dönüyor ve bütün enerjim gitti dedi. Durup durup dalgalanmalar gibi baş dönmesi geçiriyordu kız. Korktum çünkü geçmişinde yaşadığını bildiğim ve suçluluk duygusunu atamadığı bir olay yaşamıştı bu kız. Ve geçmişi geleceğine engel oluyordu. Kararlar almasına engel oluyordu. Geldi yanıma abla çıkarttım ben onu ama hala baş dönmesi devam ediyor dedi. Nedenleri lapiz lazuli bilinç altındaki bastırdığı duyguları ortaya çıkarır. Baktım baş edemeyecek ona bir aquamarine verdim. Birde o an rahatlaması için akik. Reikicilerin akiği panzehir olarak kullandığını biliyorum. Alnına tutturdum ve anında etkisini gördü. (gözümle görmesem inanmazdım) Bulanık görüyordum birden açıldı dedi. Kullanacağınız taşın etkilerini iyi okuyun. Rasgele seçilmiş kaldıramayacağınız bir taş taşımayın. Lapiz lazuli, malakit, azurit ve krizokol. Bunları takarken dikkatli olun ve her zaman evinizde akik bulundurun. Bu taşları kullanacam diyorsanız telkin müziklerinden suçluluk duygusunu dinlerken kullanabilirsiniz ama çok uzun süre takmayın. Bu bahsettiğim etkiler kızda sadece 2 günde kendini göstermişti. |
Cevap: LAPİSLAZULİ elifcim...öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim... ben doğal taşlarla ilgiyim ve oldukça araştırma yapmaya çalışıyorum... fakat internetten veya taşı satan kişiden edinmeye çalıştığım bilgiler standart bilgilerin dışına çıkmıyor.... tabi ki doğal taşların kişiler üzerinde farklı etkiler yaratabildiğini biliyorum... fakat benim daha çok kişisel görüşlere ihtiyacım var....bu konuda bildiklerini bizlerle daha çok paylaşırsan sevinirim... şimdiden teşekkürler...actionsmile |
Cevap: LAPİSLAZULİ ;Teşekkür ederim elif ,faydalı bilgileerin için. |
Cevap: LAPİSLAZULİ Rica ederim :) Elimden geldiğ*ince yardımcı olmaya çalışırım. Basma kalıp sözlerle değil yaşayarak takarak etkileri gözlemlenebiliyor. Birde çok iyi alıcıların olması lazım :) Ama önce şunu sorayım taşın sana ne yapmasını istiyorsun? Ya da tek bir taş mı yoksa hepsi hakkında mı genel bilgiler istiyorsun? |
Cevap: LAPİSLAZULİ ben bir kova burcuyum...annem tam doğum saatimi hatılamıyor...emin değil... sabaha karşı 11..00'de 11.30 yada 1.30'da olabilir diyor...bundan dolayı tam olarak yükselenimi bilemiyorum... evimde şu an ortalama bir avuç ebatında kuvarts kristalim ve bir ceviz büyüklüğünde akik taşlarım var... ayrıca da bilumum küçük boncuk şeklinde yakut,akuamarin,oltu,akik,kuvarts kristali,gibi çeşit çeşit taşlar var... bunların bazılarını önce dolunayda bir gece bekletip sonrada kendim programlıyarak kullanıyorum... bazende sıkılıp bırakıyorum...sanki tam emin değilim... yani takınca benimmiş gibi hissedemiyorum...bu yüzden taşlarıma yeterince sadık olamıyorum... belki bu aralar bağımlılıklarımdan kurtulmaya çalıştığım bir dönemde her hangi bir objeyede bağlanmak istemiyorda olabilirim... ya uzun oldu biraz farkındayım..ama bu bilgininde bana net olarak geliceği zamanı bekledim birazda...durum bu.. anlıyacağın benim taşlarla ilgili biraz kafam karışık...dusun2 |
Cevap: LAPİSLAZULİ Hemen düzelteyim :) bir kova olarak :) Havada karada aquamarin derim ben birde link attım orda gerekenler yazıyor 2 hafta tak ama programlamadan tak. Akik arada tak hatta evine asabilirsen güzel olur. Onu bolluk, bereket ve neşe için programlayabilirisin. Eğer hepsinden varsa taşların o gün ne isityorsan onu tak. Ben öyle yapıyorum misal bugün hiç bir şey takmadım çünkü istemedim :) |
Cevap: LAPİSLAZULİ Sırf bu taşa bakmak için bir doğal taş satan bi yere gidin derim. Büyüteç gibi bi aparatı var , onunla bakınca sanki uzaydan dünyayı izliyormuşsun hissi veriyor |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:41 PM. |