![]() |
Ynt: Burcu'nun programı ses fazlasıyla geliyor bana ara sıra tuhaf olsada o tuhaflık benden olsa gerek |
Ynt: Burcu'nun programı sağol keops aklıma getirdin..yarından itibaren aynaları çatlatıcam..aynı zanmanda ablamıda mafedicem..proğramdan önce konumu ayna karşısında okuyacağım...ve aynı anda ablam dinleteceğim..kulağı en küçük düşüklüğü bile duyar...ve çok acımasızca eleştirir..milli bayramlarda şiir prova ederken böyle yapardık doğrumudur...bence eleştiriler için hiç beklemeyin her gün eleştirinki yaptığımız iş bir an önce rayına otursun olurmu |
Ynt: Burcu'nun programı ya sarkıya geciyorum dedi ses gitti baksana burcum sen boşver sarkıyı benim pc kaldırmıyo sarkı türkü smil56 beni idare edin yaf zaten az duyuyorum sevincli |
Ynt: Burcu'nun programı şarkıya geçtiği anda bendede ses gidiyor bu sorunu yaşayan başka kimse varmı |
Ynt: Burcu'nun programı burcuu geldimm çalsana sibelll uy897 |
Ynt: Burcu'nun programı hayal bende de şarkıya başladığında ses gidiyor sadece burcunun konuşmalarını dinleye biliyorum |
Ynt: Burcu'nun programı Alıntı:
|
Ynt: Burcu'nun programı burcudan sonra hayal abla cıkıyo degil mi? |
Ynt: Burcu'nun programı Burcucum devam et,sakinleşiyorsun bak...her geçen gün daha iyiye gideceksin tecrüben artacak..ve hepimiz daha kocaman alkışlayacağız 25889 |
Ynt: Burcu'nun programı bende pisimbat konuşmalar mükemmel ama müziğe geçerken yanlış bişey yapıyor herhalde daha sistemi öğrenemedik. begüüüüüm ben seni napayım bu gün beni eleştir derken iyiydin dedin sonraları niye bekledin... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM. |