![]() |
Radyo Sohbetleri oncaa yil yollarimiz hic kesismemis su eylul aksami disinda belki benim kagit param bi sekilde done dolasa senin cebine girmistir belki ayni posta kutusuna degisik zamanlarda da olsa bi ka c mektup atmisizdir ayin karpuz dilimi gibi batisini izlemisizdir deniz kiyisindaaa ayni koseye oturmusuzdur kohnede bi kac gun arayla olamaz miiiii olabilir diyor radyo |
Ynt: Radyo Sohbetleri gelio burcucum.bi sesler gelio o sanıım sensn.heycandan patlayan sensen o sensin.evt tv seside glio |
Ynt: Radyo Sohbetleri sesın gelıyor burcu vay bee sıte kendını astı artık.. super |
Ynt: Radyo Sohbetleri burcu nere yazıyonuz yaw.ben foruma yazıyorun olmuyo herhal başka bi yere yazıonuz |
Ynt: Radyo Sohbetleri Alıntı:
|
Ynt: Radyo Sohbetleri Bugun ku test yayinimiz burada bitti...İler ki günlerde çok daha planli ve detayli programlar olacak.. Bekliyoruz 956k 25889 |
Ynt: Radyo Sohbetleri Alıntı:
Hep bekliyoruz radyo yayinlarimiza... Senden'de yayin bekliyoruz... Sesin çok uygun radyo için... |
Ynt: Radyo Sohbetleri Radyoyu göremediğimemi yanayım ,test yayınının tadına bakamadığımamı b456 Görmesemde duymasamda burda bir radyonun yeşerdiğini öğrenmek keyifli bir hadise yinede!Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin ellerine sağlık 44 Hayırlı olsun hepimize nitekim;iyi geceler herkese uykulusmile |
Ynt: Radyo Sohbetleri Burcuu süpersinn 25889 Rica etsem şu anda çaldığın parçanın adını soyadını yazarmısın utananadam |
Ynt: Radyo Sohbetleri venüs kaçırdım yazını geç kaldım hangi parçaydı acaba ya neutrali5 tuh788 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 AM. |