Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dj'lerimizi Tanıyalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dj-lerimizi-taniyalim/)
-   -   Radyo Sohbetleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dj-lerimizi-taniyalim/1807-radyo-sohbetleri.html)

lerzan 31-07-2007 11:56 PM

Radyo Sohbetleri

oncaa yil yollarimiz hic kesismemis su eylul aksami disinda
belki benim kagit param bi sekilde done dolasa senin cebine girmistir
belki ayni posta kutusuna degisik zamanlarda da olsa bi ka c mektup atmisizdir
ayin karpuz dilimi gibi batisini izlemisizdir deniz kiyisindaaa
ayni koseye oturmusuzdur kohnede bi kac gun arayla

olamaz miiiii olabilir

diyor radyo

murat 01-08-2007 12:11 AM

Ynt: Radyo Sohbetleri

gelio burcucum.bi sesler gelio o sanıım sensn.heycandan patlayan sensen o sensin.evt tv seside glio

tresor 01-08-2007 12:13 AM

sesın gelıyor burcu vay bee sıte kendını astı artık.. super

murat 01-08-2007 12:14 AM

burcu nere yazıyonuz yaw.ben foruma yazıyorun olmuyo herhal başka bi yere yazıonuz

pinhani 01-08-2007 12:16 AM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
SARKILARIM BENIMDIR - KOPYA DA YASAK VOKAL DE :) SAHIBININ SESI

... Hala emir kipli başlığın altında fikir telakkisinde bulunan Lerzan arkadaşımızın edebi yazışmalarını okuyoruz ve kendisiyle çelişen bu güzel insanı sevgiyle ve hoşgörüyle selamlıyoruz...

hayatimdegisti 01-08-2007 12:26 AM

Bugun ku test yayinimiz burada bitti...İler ki günlerde çok daha planli ve detayli programlar olacak..
Bekliyoruz 956k 25889

hayatimdegisti 01-08-2007 12:35 AM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
tek duze dize insan modeli beklentisi veya aliskanligi elestri sebebi olmus. hay hay olabilir, ama sebep olarak farkli zamanlardaki farkli yazi/radyo deneme yayina feed-back naklen yazdigim sarki sozleri hepsi karistirilarak anlamlarinin disina cikartilip yanlis anlam katilamaz, anlasilamiorsa sorun degil oyle kalsin. anlasilmam sart degil. hele beklenti sifir.. paylasimin keyfi yeterli, boyle dahi olsa da. sevgiler elestirene her kim ise.

oda muzigi opus cok guzel gidior radyo.. ilk gecesinde burada olusum serefti. tebrikler atakan ve tesekkurler.

Ben tesekkür ederim Lerzan her zaman ki gibi renk kattin..İyi ki varsin cilgin897
Hep bekliyoruz radyo yayinlarimiza...
Senden'de yayin bekliyoruz...
Sesin çok uygun radyo için...

Umutlu 01-08-2007 12:36 AM

Radyoyu göremediğimemi yanayım ,test yayınının tadına bakamadığımamı b456 Görmesemde duymasamda burda bir radyonun yeşerdiğini öğrenmek keyifli bir hadise yinede!Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin ellerine sağlık 44 Hayırlı olsun hepimize nitekim;iyi geceler herkese uykulusmile

venüs 01-08-2007 01:23 AM

Burcuu süpersinn 25889 Rica etsem şu anda çaldığın parçanın adını soyadını yazarmısın utananadam

BURCU GELEGEN 01-08-2007 01:50 AM

venüs kaçırdım yazını geç kaldım hangi parçaydı acaba ya neutrali5 tuh788

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 AM.