![]() |
Ynt: Radyomuzda Ne Tür Şarkılar Çalınsın melodis,program süper valla .hele redd çaldın ya ,tam deli anımda kiss3.bi de ne günler hangi saatler program yapıyorsun?kaçırmak istemem hp. |
Ynt: Radyomuzda Ne Tür Şarkılar Çalınsın of of of melodis biçe biçe gidiyosun... şimdi de beni mahvettin... çalın davulları çaydan aşağı... hismiley harikasın... art56art56 |
Ynt: Radyomuzda Ne Tür Şarkılar Çalınsın mrb kısmen actionsmile teşkkrler cnm reddin hangi parçasını seviyorsun daha çok smiliyface hala aşk var mı süper bence.. neyse ..yayın saati yok gbi cnm ya dj aradaşlarımız var daha boş olduğumuz zamnlarda açmaya çaılşıyoruz yani kısaca sen sürekli sitede ol super 44 ama şu sınav dönemi bitsin süreli bi saat oturtcam inşllh ::) onlarda çok güzel yayınlar yapıyor cilgin897 lier abim bide tolga çandardan dinle dedim çok önce söyledi o bu şarkıyı şimdi popüler ya değeri yeni anlaşılıyor super |
Ynt: Radyomuzda Ne Tür Şarkılar Çalınsın evet ,sınavların bitsin süreli yayına geç artık djj.redd'in tüm parçaları güzel ,ama eğer sende varsa şimdi,"deliyim"i ya da "meleksin güzel"çalarsan dinleyenler de keyif alırlar eminim.şu saatte melankoli yapmaya gerek yokmuş gogogo .sen falan filanı çalınca ben de redd açtım demin 44.ama şimdi yine programını dinliyorum.yayın iyi gidiyo,listende dediğim parçalar yoksa sorun değil ,çaldıkların da çok güzel. bu arada slow çalarsan cem karacanın "mutlaka yavrum"parçasını da ilerki programlarda çalarsan süper olur 956k sağlıcakla kal ,finallerde başarılar smiliyface |
Ynt: Radyomuzda Ne Tür Şarkılar Çalınsın smiliyface teşkkler kiss3 onlar eski albümde sanırım dusun ama senin için sen kendinde ol yeter çalayım onada bayılıyorum (benm için oluyor bu biraz ama neyse cilgin897) |
Ynt: Radyomuzda Ne Tür Şarkılar Çalınsın çok sağol ,bu parça benim için demek sevincli. |
Ynt: Radyomuzda Ne Tür Şarkılar Çalınsın valla müzik zevkimin uyuştuğu insanlarda varmış demek blissy,sevdiğim parçaları dinlemek çok hoşuma gitti.hele "yanlız şarkıyı","yollar bize memleket" bi de ezginin günlüğü çaldın ya tam oldu...redd için ayrıca teşekkürler(demin dediğim parçalar ,aynı albümde(50/50 den yine) ya bi de the doors çalarsan tam olur,şöyle jim'in ruhuna gitsin girlhaha. bak şimdi mavi sakal çalıyosun , bu arada "aşk öldü" ya da gönlümde de olsa tam olucak .şaka şaka ,sen devam et iyi çalıyosun. ama doorstan bi parça olursa ne derim ki cat3500 tanışmıyosak da kocaman öptüm.çok sağol |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59 PM. |