Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diyetler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diyetler/)
-   -   Lahana Diyeti Nedir ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diyetler/619661-lahana-diyeti-nedir.html)

neslihanyare 07-09-2011 10:41 PM

Lahana Diyeti Nedir ?
 
Şu lahana diyeti nedir ? Çok sevmediğim birşey bu, ama çok kilo verdirdiğini söylüyorlar. Sevmediğim bir yiyeceğin, beni zayıflama düşüncesi ile onu kullanmak mantıklı mıdır ? Bu mutsuzluk insana zarar verir mi ?

Lahana diyeti insanı zayıflatmaz! Her hangi bir diyet ile bir farkı yoktur. Diyet ile hem de dediğiniz gibi sırf zayıflamak için zorla hiç sevmediğiniz tatları yiyerek zayıflamaya kalkmak tam bir facia ile sonuçlanacaktır. Lahana diyeti ile kilo verdiğiniz söyleyenler sadece kendini kandırır. Evet bir şartlanma ile 3-5 hatta 10 kilo bile verilebilir ama bunun ZAYIFLAMA olduğunu kim söyleyebilir ki?

Bu bir zayıflama değil o süreçte insanın kendisine işkence çektirmesidir. Her işkence çeken tabiî ki zayıflayabilir. Sizi bir hücreye atsalar orada sadece lahana yemek zorunda kalsanız elbette o sürede de zayıflarsınız ya özgürlüğe kavuşunca, şuursuzca tıkınmalarınız faizi ile birlikte alacağı kilolara ne diyeceğiz?Lahana diyeti zayıflatır dediğimiz gibi lahana diyeti sonrası 10 kilo aldım diyenlerde hiç azımsanmayacak kadar çoktur. Gerçi onlar kilo vermeyi diyete borçlu olup kilo almayı kendi iradesizlikleri olarak gördükleri için gerçeklerden bi haber yaşamaktadır.

Sadece lahana değil bilinç olmadan keyif almadan ve sebep sonucunu tüm ayrıntıları ile bilmeden yaşanan süreç asla zayıflama değildir. Onun için diyetlerin tamamını unutarak sadece gerçekleri öğrenerek zihninizi özgürleştirerek GELİŞEREK DEĞİŞİMİ hedeflemelisiniz.Gelişme olmadan, değişmeyi beklemek ancak “ahmak” insanların beklentisi olur…Lütfen kendinizi silkeleyin ve ÖZÜNÜZE DÖNÜN! Kendi gerçeğinizi keşfederek sağlıklı ve bilinçli tercihlerle hedefe koşmanın keyfini yaşayın.

Size mutsuzluk veren hiçbir yöntem sizi asla zayıflatamaz. Geçici süre yaşadığınız işkenceyi de zayıflamak olarak değil, zoraki yememe süreci içinde halsizlik bitkinlik ve bağışıklık sistemin çökmesi olarak yorumlayın.

Sevgilerimle

Üstün Performans uzmanı

Halil Kargulu


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.