![]() |
telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) merhaba öncelikle böyle güzel çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür ederim. Ben 20 yaşındayım ve çocukluktan beri bazı harfleri söyleyemiyorum (s,z,j gibi) fizyolojik olarak bi sorun olmadığını söylüyolar 2 yıl önce dil altı bağımı kestirdim ama yine düzelmedi bana dil egzersizi gibi bişeler önerdiler o konu hakkında da en ufak bi fikrim yok bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim bu bende bi sosyal fobi oluşturdu alay konusu oldum hep ve toplumdan kaçıyorum artık şimdiden teşekkür ederim |
Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) ya cnm unforgiven bende 20 yaşındayım..alay eden kimlerse boşver onları onların bulunduğu ortamda olma bile...ben anlamam ama şöyle bişey okudum...hani normalde insanlarla konuşuşrken takıntı vsvs olurya ama yalnızken yada bazı ruh hallerinde hiç sorun olmadan çok güzel konşuruz..buda fiziksel bi sorun olmadığını gösterir..sen hiç o sorunun olmadan konuştuğun zamanlar oluyormu...+ o kişilerin dediği dil hareketlerini yaptırnmı(yaptıysan yaptıktan sonra fayda görmedinmi?) |
Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) evet yaptım ama pek bi faydası olmadı konuşmalarım hiç değişmiyo sakinken bile. bana konuşmalarım normal geliyo öle duyuyorum. ama çok zorlanıyorum yha ben eskişehirliyim en son DİLKOM u önerdiler ona başvurcm bide teşekkür ederim ilginize.. |
Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) aaa eskişehirlimisin ben orada okudum geçtiğmiiz 2 yıl..bende gittim dilkoma..ilk görüşmede 50 ytl yatırdım bankaya..görüştükden sonra eğer bana sıra verseydi 2-3 yılı bulur dedi normal tatllerde özel olarak yardımcı olayım dedi ve orada kaldı yani yardımcı olmadı parası çok geldi bide bana.. ama dilokm a git bence... ve sakinken yani her zaman aynı knouşuyorum diyorsun bence o harfleri doğru çıkarabilmen için önerilerde bulunurlar diye düşünüyorum..ma sen beni okadarda dikakte alma çünkü benimde konuşma sorunum var buraya bi konu açtım hatta...bişey daha diyeyim sana ssk n varsa ssk hastanesine git psikoloğa...psikolok mutlaka bişey der..ama dilkom en iyisi sanırım..neyse inşallah düzelirsin bende düzelirim inşallah.... |
Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) merhabalar.. her ikinizede; en kısa zamanda hedeflerinizin.. hayellerinizin gerçek olduğu keyifli bir yaşam diliyorum.. tıbben belirlenmiş bir sorun yok ise ben telkinlerin etkili olacağına inanıyorum.. thumbsanim önerdiğimiz gibi suçluluk ve ego ile başlayın.. konuşmanız istediğiniz gibi olmadığı için yaşadıklarınızdan dolayı bilinçaltı baskılarınız oluşmuştur .. siirokul öncelikle onlar temizlensin.. arkasından bu konu ile ilgili olarak kendine güven çok önemli.. yanı sıra topluluk karşısında konuşma ve sosyallik arttırıcı telkinleride ilave edersiniz.. dinleme önerilerimizi rehber bölümde bulabilirsiniz.. suçluluk.. ego ve kendine güven ile gerekli zemin hazırlanarak bu konuda gelişmeleriniz olmaya başlayacaktır.. atakan bey e özel mesaj atarak bu konu ile ilgili özel telkin de yapılmakta mı .. bilgisini almakta yarar var.. sevgiler.. |
Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) mhaba yazılarınızı okudum.dil kasları gelişmemiş olabilir.dil egzersizleri ve telkinler iyi gelecektir.egzersizler kekemelik bölümünde var |
Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) Alıntı:
|
Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için :) psikolog olayı kafama yattı bide telkinler tabii inş düzelir |
Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) + olumlu bak..olumlu düşün..gerçi insan kendine karşı olumlu zor düşünüyor ama :D:D neyse inşalalh en kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah+bende:D |
Ynt: telafuz problemi(doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var) inşallah :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:31 AM. |