Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diksiyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diksiyon/)
-   -   söyleyecek birşey bulamıyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diksiyon/622593-soyleyecek-birsey-bulamiyorum.html)

CatalinaJ 23-01-2013 08:51 PM

söyleyecek birşey bulamıyorum
 
merhaba arkadaşlar
benim sorunum konuşurken cümleyi toparlayamıyorum ,ne diyeceğimi bilmiyorum. sırf bu yüzden suskun biriyim.ağzım laf yapmıyor.sohbet edemiyorum. bunu nasıl giderebilirim?? :( :( :(

ßyKuS 23-01-2013 10:30 PM

Cevap: söyleyecek birşey bulamıyorum
 
subliminal images yada sen en iyisi 5. Boğaz çakranı tıkanıklığı temizleyebilirsin olmadı komple çakra temizliği yada eft'de yapabilirsin, zponopono meditasyonuda çok işine yarıcaktır ki benimde en çok sıkıntı çektiğim konulardan biriside konusucak birşey bulamamak ama pekde bu konu üzerinde durup stres yapmıyorum..

hepsini bir kenara bırakalım bir kelime belirle ve örneğin sıradışı, zeki cesur gibi kelimeler öncelikli olarak bu tarz kelimelerle igli cümle kurmaya çalıs baslangıc olarak 10 saniye boyunca konusmanı tavsiye ederim ki gerçekten bu sorundan kurtulmak istiyorsan tabii öncesinde çalısmaya baslamadan önce sorunun altında yatan nedeni bulmak çok önemli her zaman önemlidir sorunu çözmeden önce altında yatan nedenleri farkedip onlardan kurtulmak hep önemlidir..

maviinci 30-01-2013 07:23 PM

Cevap: söyleyecek birşey bulamıyorum
 
konuşmak istediğinde, sadece konuş. ayrıntıları devre dışı bırak. bir de, insanlara bak. herkes hata yapıyor. ben de, sen de, herkes... e bu insan olmanın sonucu zaten.. ben konuşurken yutuyorum söylediklerimi mesela. ne dediğimi bilmiyorum bazen, saçmalıyorum. dilimi yuvarlıyorum, bilerek karşmdakinin hiç anlayamayacağı cümleler kuruyorum :D bunun üzerine gülmeye başlıyoruz çoğu zaman.. kendiyle olabildiğince barışık olmalı insan.. büyük ölçekte, pratikten geçer bu da..:)) ne diyeceğini düşünmek yerine, sadece konuş.. sadece söyle :))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.