![]() |
yardım istiyorum :( telkinlere ara verdiğimde eskisi gibi oluyor.tekrar dinlleyince düzeliyor...ve baya uzun bir süredir dinliyorum...belli bir süre zarfında tamamen oturması gerekmiyomu telkinlerin... ?dusun2 |
Cevap: yardım istiyorum :( Telkinleri dinlediğin süre içerisinde bunların sana etkilerini ve beklentilerini pratikte hayata geçirmeye başlaman önemli. Hangi konulARDA GELİŞMEK YADA DEĞİŞİM İÇİN TELKİN DİNLİYORSAN BU KONULARDA KÜÇÜK PRATİKLER YAPARAK İLERLEMENİ TAVSİYE EDERİM. Telkinlerden beklentim nelerdir? Hangi konularda değişim istiyorum? Yaşamımda değiştirmek istediğim şeylerle ilgili hangi küçük adımları atabilirim? gibi soruları netleştirerek kendine koçluk yapabilirsin. |
Cevap: yardım istiyorum :( çok teşekkürler.asıl mesele uzun süredir dinliyorum bıraktığım zaman gene eskisi gibi oluyoo.sırf telkinle yetindiğim için mi oluyoo..yoksa bilinçaltım hala kabulenemedi mi ? |
Cevap: yardım istiyorum :( Alıntı:
Farkındalık kavramı hakkında hiç birşeyler okudun mu? Belki okursan telkinlerin etkilerini daha kalıcı hale getirecek şeyler öğrenebilirsin bence. Bana göre bilinçaltının kabullenmeme meselesi değil de şöyle olabilir: Telkinleri dinlediğinde bilinçaltın olumlu düşüncelerle doluyor ve kendini iyi hissediyorsun telkinleri bırakınca yine olumsuz bilinçaltı öğelerini geri kazanıyorsun. Bu olumsuz düşünceleri farkında olmadan kendinin veya çevrenin etkisi ile geri kazanabilrsin. Çaresi de pozitif düşüncelerini kendinden başkasının etkilememesi için güçlü durmak. Bu da o pozitif düşüncelere gerçekten inanmaktan geçer. Laf olsun diye değil inanarak olumlama yapmak ya da olumlu düşünce şeklini hayat tarzı hali,ne getirmek etkili olacaktır.(Benim düşücnem) |
Cevap: yardım istiyorum :( teşekkür ederim sweeet :)çevrem olumsuz konuşan insanlarla dolu,kaygıyla dolu herkes her ne kadar onlara kötü düşünceleri hakkında uyarsam da bazan eşlik etmiyo değilim.aslında kendimi insanlardan farklı hissediyorum,kalbalıklar beni korkutuyo.insanlarla hemen kaynaşamıyorum.silik konumda olmak bu beni üzüyor.hareketli,sevecen olmak,girişken olmak,toplum karşısında konuşurken rahat olmak istiyorum.ve bide artık istediğim hayatı yaşamak :)ama umutluyum.insanın doğası kendini aşmak değil mi zaten.. |
Telkinleri dinlediğin sürece başarmak istediklerin konusunda pratikler yapmaya, adımlar atmaya başlarsan alacağın sonuçlarda değişir. Ve telkinleri dinlemeyi bıraktığında yeni alışkanlıklarınla devam edebilirsin. Arada yine bazı zamanlar telkinlerden destek alabilirsin elbette, ancak istediğin değişimi hayatına geçirmek için eylemde bulunmalısın. Telkinlerin verdiği destekle yaşamını yeniden yapılandırmak üzere çalışmalısın. Sonrasında telkin dinlemeyi bıraktığında yeni alışkanlıklarınla hayatına devam edebilirsin. Eyleme dökmediğin sürece telkin yada başka hiçbir şey seni tek başına değiştiremez. |
|
Cevap: yardım istiyorum :( tüm söylediklerinize katılıyorum ben telkinleri dinlemeyi 10 gün önce bıraktım ve değiştirmek istediğim bazı konularda ilerleme kattettiğimi gözlemledim.yani o telkin metninde yazanları deneyimleyip iç görü kazadığımızda o artık bizim gerçeğimiz oluyor.dolayısıyla bir görev listesi yapıp tek tek deneyimlemek çok mantıklı,tekrar dinlemeye başlamadan önce bunu yapacağım çünkü dinlerken eskiden sorun olan şeyler o an için sorun olmuyo ve normalmiş gibi geliyor farkındalık olmuyo ama hazır olarak bir amaca yönelik yapılırsa o zaman daha çok faydalı oluyor. |
Cevap: yardım istiyorum :( Sevgili nurum Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 PM. |