Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/)
-   -   Neden Etki Etmiyor :(? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/615476-neden-etki-etmiyor.html)

azazeli101 18-09-2010 04:51 PM

Neden Etki Etmiyor :(?

Yaklaşık 30 gündür atakan beyin önerdiği telkinleri sabah akşam düzenli biçimde dinliyorum (ego ve suçluğu dinlediğim günleri saymıyorum).Cesaretim geldiğinde toplum içerisine çıkmamı önermişti.Cesaretim gelmesede sosyal fobim yüzünden 2 yıldır evden en fazla 10 kere çıkmış olan ben alışveriş yapmaya gittim ama yinede çok kasılıyordum gene aynı bendim çok zor geçmişti eve döndüğümde de bidaha çıkmak istemiyordum..:(Hala dinliyorum kulağımda ama utanmam sıkıntıya girmem için dışarı çıkmak aklıma gelse yetiyor.Hİçbir etkisini göremiyorum r etsem şöle aslında hiçbir sorun kalmıyacak ama cesaret lazım işte :( başkası alsa canımı daha iyi :( ölmekten beter Allah benim gibilerine yardımcı olur inşallah!!!
mp3 playerım ile dinliyorum gece gündüz ve rastgele çalıyor sesini fazla açmıyorum dinleme şeklimde mi bir hatam var anlamadım yardımcı olursanız çok mutlu olucam.

azazeli101 18-09-2010 06:24 PM

Cevap: Neden Etki Etmiyor :(?

cevap yazacak yokmu?

ZEYNEP2 18-09-2010 06:26 PM

selam. sorunun nedir ? depresyon mu ?

azazeli101 18-09-2010 06:28 PM

sosyal fobi

newroses 18-09-2010 06:37 PM

Alıntı:

azazeli101 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769048)
sosyal fobi

Bu ne zmandan beri var?

browser 18-09-2010 06:47 PM

Alıntı:

azazeli101 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769034)
Yaklaşık 30 gündür atakan beyin önerdiği telkinleri sabah akşam düzenli biçimde dinliyorum (ego ve suçluğu dinlediğim günleri saymıyorum).Cesaretim geldiğinde toplum içerisine çıkmamı önermişti.Cesaretim gelmesede sosyal fobim yüzünden 2 yıldır evden en fazla 10 kere çıkmış olan ben alışveriş yapmaya gittim ama yinede çok kasılıyordum gene aynı bendim çok zor geçmişti eve döndüğümde de bidaha çıkmak istemiyordum..:(Hala dinliyorum kulağımda ama utanmam sıkıntıya girmem için dışarı çıkmak aklıma gelse yetiyor.Hİçbir etkisini göremiyorum r etsem şöle aslında hiçbir sorun kalmıyacak ama cesaret lazım işte :( başkası alsa canımı daha iyi :( ölmekten beter Allah benim gibilerine yardımcı olur inşallah!!!
mp3 playerım ile dinliyorum gece gündüz ve rastgele çalıyor sesini fazla açmıyorum dinleme şeklimde mi bir hatam var anlamadım yardımcı olursanız çok mutlu olucam.

MP3 player ile dinler iken kulaklıkla dinliyorsan yeterli verimi alamıyor olabilirsin..mp3 playerini harici hopörlerin var ise ona tak çalsın...Şuan hangi telkinleri dinliyorsun bilmiyorum..İhtiyaçlarını iyi analiz edip ona göre telkinler dinleye bilirsin...telkin adetini de fazla kalabalık tutmamanıda öneririm...tek telkin bile dinleyebilirsin..Dışarı çıkman seni kasıyorsa..sosyalfobi+başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinin eşleştirerek uzun süre dinleye bilirsin..

bycomedy 18-09-2010 06:49 PM

birde hoparlörden dinlemeyi dinle,öyle öneriliyor.müziklerdeki scriptleride okumayı ihmal etme

bluegirlx 18-09-2010 07:02 PM

bende hopörlörden dinlemeni ve telkinlerin içeriklerini okumanı öneririm..kendin için olumlamar yaz sabah ayna karşısında okumanı öneririm..gözlerinin içine bakarak..

azazeli101 19-09-2010 10:57 AM

çok saolun baştan bilseydim hopörlörden dinlerdim.umarım kurtulurum şu illetten..

hayatimdegisti 19-09-2010 11:40 AM

Hoparlorle dinleyiniz.
Hoparlor çok küçük yani cep telefonu hoparloru olmasın.Masaüstünde kullanılan hoparlor yeterli olacaktır.

azazeli101 20-09-2010 07:15 PM

teşekkür ederim.biraz düşününce ilk başlarda ego ve suçluluğu bilgisayarın hoparlörüyle dinliyordum sürekli uykum geliyordu ve susuyordum kulaklıkla dinlemeye başladığımdan beri hiç bu etkileri görmemiştim en kısa sürede etkili bir gelişim için hopörlörle dinlemek önemli haklısınız.

Herr_Mannelig 24-09-2010 10:05 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769111)
Hoparlorle dinleyiniz.
Hoparlor çok küçük yani cep telefonu hoparloru olmasın.Masaüstünde kullanılan hoparlor yeterli olacaktır.

ben hep cep telefonun hoparlöründen dinliyorum ordan dinlemeyim mi yani,etki etmez mi boşa mı gitti :)
gerçi bana etki ediyor gibi geliyordu ama kafam karıştı şimdk:)

Herr_Mannelig 02-09-2011 07:12 PM

Alıntı:

Herr_Mannelig Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770051)
ben hep cep telefonun hoparlöründen dinliyorum ordan dinlemeyim mi yani,etki etmez mi boşa mı gitti :)
gerçi bana etki ediyor gibi geliyordu ama kafam karıştı şimdk:)

vay be 1 yıl olmuş.zamanla soru işaretleri falan gidiyor. kendi sorumun cevabını vereyim :)) etti etki hala da ediyor boşa falan gitmedi yani heheh

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:50 AM.