![]() |
bugün işler çığrından çıktı sanki:( arkadaşlar ben telkinleri yaklaşık 1 aydır dinliyorum... kısmen de olsa fayda görüyorum en azından öfke, suçluluk ya da bunlara benzer olumsuz düşünceler beynime hücum ettiğinde bir şekilde içimden bir ses rahatlamam için konuşuyor. fakat daha öncede telkin dinleyenler arasında bahsi geçen baş ağrısı hem de şiddetli olanından son bir kaç gündür bende de fazlasıyla var. sağ omuzumdan başlayıp bounumu ve başımın sağ tarafını işgal etmiş durumda. ilaç içiyorum dayanılmayacak duruma geldiğinde ama bu seferde içim acayip huzursuz ağlamak istiyorum ama boğazımda düğümlenip kalıyor... dalgalanmalar yaşıyorum yani ama bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim. 2 haftadır bu dalgalanma hissi ve baş ağrısıyla boğuşuyorum. ve bir de gece düzgün uyuyamadığım için günü sersem bir şekilde geçiriyorum... rüyalarımda da değişiklikler var. dün gece bana reiki den bahseden 3 takım elbiseli adamla konuşuyordum ve senin çaren bu diyorlardı ... telkinleri öyle abartılı filan da dinlemiyorum günde bir kaç saat...nasıl başa çıkıcam bununla? çok yorucu olmaya başladı çünkü ... özellikle bugün herşey çığrından çıktı kendimi berbat hissediyorumsigrt56 |
Cevap: bugün işler çığrından çıktı sanki:( Allah Allah..neden acaba 1 ay sonra sıklaşmaya başladı..İnan ben de merak ediyorum alacağın yanıtı..geçicidir zannediyorum..Sevgiler.. |
Cevap: bugün işler çığrından çıktı sanki:( Alıntı:
teşekkür ederim... |
Cevap: bugün işler çığrından çıktı sanki:( Merhaba sincered Aynı şekilde ben de 1 ay 2 gün sonra kendimi çok ama çok kötü hissetmiştim bunlar telkinlerin etisiyle oluşan dalgalanmalar.Rahat ol uzun sürmeyecek geçecek bu durum.En çok hangi telkin seni etkiliyor dikkat ettinmi? Beni etkileyen suçluluk telkiniydi bir süreliğine onu çıkartıp depresyon geride kaldı telkinini ekledim bana son derece iyi geldi....ve sık sık şükretmek ilaç gibidir inan bana. En kısa zamanda düzeleceğine inanıyorum Selam ve sevgilerimle |
Cevap: bugün işler çığrından çıktı sanki:( öncelikle ilgine teşekkür ederin Vodoo. ben suçluluk, ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerini birlikte dinliyorum. hangisinin beni en çok etkilediğini biliemiyorum. ama haklısın sanırım biraz ekleme çıkarma yapıp öyle dinleyeyim. bakalım neler olacak. sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 PM. |