![]() |
ölmüş saç hücrelerinden ne yaparsak yapalım yani stresten ne kadar uzak dursak da yememize ... ölmüş saç hücrelerinden ne yaparsak yapalım yani stresten ne kadar uzak dursak da yememize içmemize ne kadar dikkat etsek de yani sağlığa faydalı herşeyi doğal yollardan yapsak da o ölmüş saç hücrelerinden tekrar saç çıkartmamız hiç ama hiç mi mümkün değil?şu yüzden sordum hocam. E vitamininin hücreleri yenilediği söyleniyor.yani E vitamininin o ölü hücreleri de yenileyip o ölü hücrelerden tekrar saç çıkartması mümkünmü acaba?eğer genetik olarak da bi sorunumuz yoksa yani dediğim gibi olurmu acaba hocam.sırf bu umutla hergün E vitamini ağırlıklı yiyeceklerle besleniyorum ve stresten uzak durmaya çalışıyorum.babamın saçı yaşına göre iyi yani genetik olarak bi sorun yok ama malesef benim saçlar seyrek.yoksa boşa mı uğraşıyoz hocam[img]/images/smilies/frown.gif[/img] değerli yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler... 18.09 / fevzi balcı CEVAP: Saçınızın seyrek olması saç yapınızla alakalıdır.Saçlarınızı sıklaştırmanız ancak saç ektirmenizle mümkün olabilecektir.Bunun haricinde E vitamini veya diğer doğal bileşenlerin bir etkisi olmayacaktır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 PM. |