Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"boyunda bezeler" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/609857-soru-boyunda-bezeler.html)

Bluesky24 07-05-2010 06:11 PM

Soru:"boyunda bezeler"
 




hocam benım sorunum çenemin altında kucuk sıslıkler oluyo elledıgım zaman kayıyorlar mesela bugün elledıgım yerdeyse dıger gun kulagımın yanına dogru kayıyo ben ne oldugunu merak edıyorum bıde kulagımın yanında sıslık vardı gıtmıstım doktora rontgende bısey cıkmadı acaba bu rontgen yapılırken butun bogazımın flimimi cekılıyor.şimdiden tşk ler.



Uzm.Dr. Alaattin OZTURK



08. 11:24:39



Muhtemelen çene altında bezeleriniz olmuş. Bunlar normal olabileceği gibi diş hastalıklarında ortaya çıkabilirler. US (ultrason) ile kontrol edilmeleri gerekir.







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.