![]() |
Soru:"fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum" merhaba doktor hanım.ben tenzile. yaşım 22,boyum 1.60, ve kilom 73,74 civarı.ben 7 aylık evliyim.evlendiğimde 67 kilodaydım.2 ay sonra 70 kilo oldum.şuada 73.74 civarındayım.ev hanımıyım ve çok hareketsiz bir yaşantım var.ne kadar diyet yapsamda spor yapmadan bişey farketmiyor.istanbulda oturuyorum.aslında buranında yabancısı olduğumdan pek fazla dışarı çıkamıyorum.sürekli evde olduğumdan ister istemez bişeyler atıştırma ihtiyacı duyuyorum.eşim bütün gün evde yok vebende normal öğün yemek yiyemiyorum atıştırmalarla geçiriyorum günümü.ve en kötüsü tek başıma kahvaltı alışkanlığımda yok bazen tek öğün yemek yiyorum.çevremdeki herkesin kilolalımdan bahsetmesi çok sinir ediyor beni.artık psikolojim bozuluyor.bu durumda ne yapmalıyım lütfen bi cevap yazın.ARTIK ZAYIFLAMAK İSTİYORUMMMMMM.şimdiden çok teşekkür ederim. Dr. Asude Elci KARNAP 10.02. 22:42:09 tenzile evlendiğinden beri her ay yaklaşık 1 kilo alıyorsun bu tehlikeli bir gidiş aslında anlattığın beslenme şeklinin,yaşam tarzının hatalarının sen zaten farkındasın doğru beslenmenin nasıl olması gerektiğini biliyorsun ama bunu hayatına geçirmelisin ki kilo almayasın veya aldığın kiloyu verebilesin bunun için de mutlaka profesyonel yardım al ve gözetim altında ol. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 PM. |