![]() |
Soru:"kilo-boy indeksi" merhabalar hocam.ben 22 yasındayım.1.80 boyundayım.72 kiloydum yediklerime dikkat ederek 63 kiloya kadar indim.suan 63 kiloyum.60 kilo olmak için epey ugraşsamda olmadı.size sormak istedigim boy kilo indeksim uygun mu?uygunsa kilomu korumak için neler yapmam gerekiyor?saygılar cok tsk ederim Diyetisyen Rahime Şafak 13. 16:04:57 Sevgili danışan, boyunuza ve yaşınıza göre kilonuz oldukça normal, biraz daha zayıflarsanız istediğimiz sınırın altına ineceksiniz zaten. Tekrar kilo almamak için de öğün atlamamaya dikkat edin, her öğünde salata ve yarım yağlı süt ve süt ürünlerine yer verin. herhangi bir mide probleminiz yoksa yemeklerden önce, yemek esnasında ve sonrasında birer su bardağı su için, yemek masasında oyalanmayın, yiyeceklerinizi belirleyin, onları tükettikten sonra masadan kalkın. Yemeklerinizi mutlak küçük lokmalar halinde ve iyice çiğneyerek tüketin, böylece kilo alımını önleyin ve uzun yıllar sağlıklı ve formda yaşamaya merhaba diyin...sağlıklı günler... Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |