![]() |
Soru:"kulaklarımda işitme kaybı var" Bundan 6 gün önce sol kulağımda çınlama başladı ve hafif hafif tıkanıklıklar oluşmaya başladı.Daha sonra sol kulağımda bariz hissedilir bir işitme kaybı başladı.Bu işitme kaybı bugün akşam sağ kulağıma da atladı artık ikisi deaz şitiyor.Fakat sağ kulağım sola göre daha iyi.Bir hekim arkadaşıma kulağımdan bahsettim zarın sağlam olduğunu söyledi ve solda biraz pislik var fakat bu senin sorununun sebebi olamaz dedi.buna mutlaka bir hekimin karar vermesi gerekli dedi fakat ben işlerim nedeniyle çok fazla zaman bulup hekime gidemiyorum sorunum önemli midir acaba.Birçok duyma bozukluğunun çınlamayla başladığını ve geri dönülmaz duyma bozukluklarına yol açtığını söylediler acaba doğrumu dur lütfen yardımcı olun.Saygı ve selamlarımla... Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ 05. 00:18:23 evet durumunuz ciddi olabilir. eger kulak kiri gibi nedenlerden kaynaklanmiyorsa ani isitme kaybi olabilir. buda acil bir durumdur ve erken tedavi gerektirir. zaten 6 gun gecmis. hemen bir kbb klinigine basvurun ve muayene ve isitme testleri yaptirin. gecmis olsun. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 AM. |