Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   ROMATOİD ARTRİT TANILI RAPORDA ARAVA 20 MG TAB YAZILI.RAPORU İÇ HASTALIKLARI... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/607278-romatoid-artrit-tanili-raporda-arava-20-mg-tab-yaziliraporu-ic-hastaliklari.html)

Bluesky24 07-05-2010 02:45 PM

ROMATOİD ARTRİT TANILI RAPORDA ARAVA 20 MG TAB YAZILI.RAPORU İÇ HASTALIKLARI...
 


ROMATOİD ARTRİT TANILI

RAPORDA ARAVA 20 MG TAB YAZILI.RAPORU İÇ HASTALIKLARI VE ROMATOLOJI UZM DÜZENLEMİŞ.METHOTREXATEE DİRENÇLİ HASTALIK AKTIVITESI das>51 İBARESI VAR.

RAPORU BU ŞEKILDE VEREBİLİRMİYIZ İLACI VERİRKEN KORTIZON KULLANDIĞINA DAİR BELGE EKLEMEK GEREKİRMİ(HASTA İLAÇ BİLGİSİ GİBİ)YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

TEŞEKKÜRLER



64





SUT madde 12.7.1

a) Leflunomid kullanım ilkeleri; romatoid artritli hastalarda, diğer hastalık modifiye edici ilaçlarla kontrol altına alınamadığı veya bu ilaçların kullanımının kontrendike olduğu iç hastalıkları, romatoloji, immünoloji veya fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzman hekimlerinden biri tarafından düzenlenecek ilaç kullanım raporunda belirtilmek şartıyla bu uzman hekimler tarafından reçete edilmesi halinde bedeli ödenir. Raporda ilacın kullanım dozu ve kullanım süresi belirtilecektir.



Kaynak: istanbul.sgk.gov.tr


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.