Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Soru:"Çok değerli Doktorum;" (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/606637-soru-cok-degerli-doktorum.html)

Bluesky24 07-05-2010 01:54 PM

Soru:"Çok değerli Doktorum;"
 




Hocam ; size sormak istediğim sorum şu ; enfeksiyon düşündüğünüz bir hastada tedavi etmenize rağmen cevap alamıyorsanız bu düşündüğünüz hastalık yine olurmu ? yoksa başka bir hastalık düşünürmüsünüz? Benim bacağımda bir ağrım vardı. Bu ağrı ayak bileğimde şişliğe neden oldu. Enfeksyon kliniğinde yattım. 26 gün damardan , ampisilin , klindan , targosit kullandım. Ve kullandıkça durumum daha kötüye gitti. Ayağımı kullanamaz hale geldim. Ve granülasyon dokusu yumuşadı ve açıldı yara haline dönüştü. Ben enfeksiyon kliniğinden sonra immünolojik araştırmalarda yaptırdım. NBT testi sonucuna göre Kronik Granülamatöz Hastalık tanısı konuldu. Bu tanı daha önceden konulmuş olsaydı bu antibiyotikler yine verilirmiydi. Yanlış bir tedavi durumu varmı ? Doktorlar benden saklamıyorlar değilmi? Lütfen Hocam beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Doç.Dr. Tuna DEMIRDAL



27. 10:12:07



öncelikle ilk sorunuza cevap vereyim; tedaviye cevap alınamayan hastalar tabii ki olabilir. Değişik nedenleri olabilir ; ilave olarak cerrahi gerektiren enfeksiyon hastalıkları, dirençli bakteri enfeksiyonları, hastanın bağışıklık sistemindeki yetersizlikler vs.Eğer kronik granülomatöz hastalık teşhisi kesinse, böyle durumlarda sık sık enfeksiyonlar geçirilir. Bu teşhis hemen akla gelecek bir durum değildir. Antibiyotik sizde enfeksiyon olduğu için verilmiş, önceden bu teşhis konulsa da enfeksiyonunuz oldukça antibiyotik verilmek zorunda. Sizin anlattığınız kadarıyla bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Siz immunuloji ve enfeksiyon hastalıkları kliniği tarafından ortak olarak takip edilmelisiniz, snıyorum şu anda da öyle yapılıyor.saygılarımla..







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.