![]() |
Premium GIDALAR KOKUMUZU NASIL ETKİLER? Altın bir kural olarak: Şayet vücut kokusu bir problem ise az tatlı gıdalar daha iyidir. Ter metabolizmanın atık ürünüdür. Yediğimiz herşeyden gelen atık ürünler vücutsal sıvılar içinde sonlanır. Bunlar ter, saliva ve verdiğimiz nefesteki karbondioksittir. Sarmısak, soğan, brokoli, lahana, kahve ve alkol gibi gıdalar uçucu kükürt bileşikleri içerir ki bunlar vücut salgıları içinde hoş olmayan kokular çıkarır. Baharatlı yiyecekler de metabolik hızı arttırdığından terlemeyi de arttırır. Soğan ve sarmısak yemek ağız kokusu ile ilgili olabildiği gibi de, bu aslında sadece bukete ekstra bir çiçek eklemekten farksız gibidir. Hizmetlerimiz | Bizimle Çalışmak İster misiniz? | Reklam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.