![]() |
Soru:"bayılma" kusura bakmayın tekrar bişey sormak istiyorum..ben bayılmalarımdan dolayı gece eegsi çekildim ve orada epilepsi bulguları çıktı.Ama doktorum sara olmadığımı söyledi.Normal muanelerimde normal ama bayılmam biraz kötü oluyor.İlk önce midemde kötü bi his başlıyor, sonra bayılıcağımı anladığım zaman engel olmaya çalışıyorum ama o anda bayılıyorum.Ve baygınken annemin söylediğine göre kasılıyomuşum, ellerimi sıkıyomuşum , ağzım kenetleniyomuş. Ayıldığımda ise kendimi çok kötü hissediyorum.....İsterseniz EEG yi bakmanız için internetten yollaya bilirim...Bu belirtiler sizce saraya uyuyormu?? Prof.Dr. Safiye Bilgin 21.07. 00:19:40 Merhaba. Epilepsi olmadığınızı düşündürecek bir öykünüzün olup olmadığını da bilmek gerekir. EEG bulguları klinik ile birlikte değerlendirilir. Arzu ederseniz telefon edebilirsiniz veya nörolojik değerlendirme için bize başvurabilirsiniz. Epilepsi hakkında bilgi için www.safiyebilgin.com/epilepsi.htm adresine bakabilirsiniz.İyi günler.Prof. Dr. Safiye Bilgin _____ EEG (Elektroensefalografi) _____ 0216 478 16 94 Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:39 AM. |