![]() |
Soru:"hepatit b barsak gazlarına sebep olabilirmi" iyi günler,benim sorunum hocam asiri gaz cikarmam.kronik hepatit b hastasiyim.alt 190 ast 90 doktorum tedavi icin biraz daha beklememi söyledi.asiri gaz cikarmam karacigerideki hasradanmi kaylaknayior,yoksa yediklerimden olabilirmi hocam?daha önce sogan vs cok yiyordum.son 5gündür yemiyorum ama gaz hala var .kaburganin hemen altinda boslukta sikisma var.acaba gazdanmi geliyor yoksa gaz oldugundanmi bu agri.zaman zaman sol taraftada agri oluyor ama genelde sag tarafta kaburganin altinda..tesekkürler.iyi calismalar. Doç.Dr. Yusuf AKCAN 24. 16:14:21 hepatit b ye direk bağlamak zor ama hepatit b olması sizde stres kaygı endişe oluşturuyor ise bu durumda spastik kolon ve ona bağlı gaz sıkıntıları olabilir. diğer gaz şişkinlik sebepleride herkeste olacabileceği gibi sizde de sebep olabilir.parazit,ince barsak hastalıklarıv ebakteriyal aşırı çoğalma gibi..Ayrıntı bilgi için aşağıdaki okuma öneri linklerine tıklayarak bu konudaki diğer site içi kaynaklarımızı da okuyunuz. Sağlıcakla Doç.Dr. Yusuf AKCAN---Muayene- (0216) 352 8682 –Maltepe-İST Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM. |