Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   ....provizyon sistemine kurum kodu 1005 sayılı kanun ile giremediğimiz gazi h... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/602165-provizyon-sistemine-kurum-kodu-1005-sayili-kanun-ile-giremedigimiz-gazi-h.html)

Bluesky24 06-05-2010 02:44 PM

....provizyon sistemine kurum kodu 1005 sayılı kanun ile giremediğimiz gazi h...
 
....provizyon sistemine kurum kodu 1005 sayılı kanun ile giremediğimiz gazi hasta ve hasta yakınları tc numaraları ile denemeden provizyon almak istediğimizde sistemde kayıtlı olmadığı uyarısı gelmekte ...bu hastalar için nasıl işlem yapabiliriz..



9





Sisteme kaydı yapılmamış olan gazi eşlerini provizyon birimimize bildiriniz. Bu kişilere ait bilgiler tarafımızdan Ankara bilgi işleme iletilip provizyona aktivasyonları sağlanmaktadır. Kişilere ait gazi kartının arkalı önlü fotokopisi ve T.C kimlik numarasını provizyon birimimize fakslayabilirsiniz.



Kaynak: istanbul.sgk.gov.tr


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.