Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Zinde kalmanın yolları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/601410-zinde-kalmanin-yollari.html)

Bluesky24 06-05-2010 01:49 PM

Zinde kalmanın yolları
 
20 ve üzeri yaşlarda hafif bir armut göbeği, basenler ve bacaklar çok da şaşılacak bir durum değil. Yine de kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız o zaman seçeceğiniz herhangi bir spor dalıyla henüz yerleşmemiş yağlarınızı kaslara dönüştürmek için şansınız var demektir. Vücut 25 yaşla birlikte verimliliğinin en yoğun olduğu ulaştığından, sınırlarınızı rahatlıkla zorlayabilirsiniz. Haftada üç kez 30 dakikalık herhangi bir spor türü bu yaşlarda sizin için ideal.

Nasıl beslenmeli ?



'€¢ Problemli bir cildiniz varsa yağlı ve acılı yemekten kaçının. Her ikisi de ciltteki yağ bezlerini harekete geçiriyor ve



cildin aşırı yağlanmasına sebep oluyor.



'€¢ Balıkta ya da kabuklu hayvanlarda bulunan potasyum cilt yüzeyindeki kirliliği önleyici etkiye sahip.



'€¢ Solgun bir cilde sahipseniz, vücudunuzda demıir eksikliği olabilir. Maydanoz, soya fasulyesi ve patates demir eksikliğini gideren sebzeler arasında yer alıyor.





Kaynak: saglik.gen.tr


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.