Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   "10 YTL'ye muayeneye Valilik engeli" kalktı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/593082-10-ytlye-muayeneye-valilik-engeli-kalkti.html)

Bluesky24 05-05-2010 01:07 PM

"10 YTL'ye muayeneye Valilik engeli" kalktı
 
Mersin'in önde gelen kardiyologları tarafından yoksul vatandaşlara yardım etmek amacıyla başlatılan ve bir süre sonra yasal olmadığı gerekçesiyle Mersin Valiliği tarafından durdurulan 10 YTL'ye muayene kampanyasına tekrar izin verildi.





Mersin İnvazif Kalp Derneği ve Mersin üniversitesi (MEü) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gökhan Cin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, dar gelirli vatandaşlara yönelik 10 YTL bağış karşılığı muayene hizmetine yılbaşından sonra tekrar başlayacaklarını bildirdi. Daha önce medyada çıkan haberlerin yankı uyandırdığını belirten Cin, Basında yer alan haberlerin ardından Mersin Valiliği ve Dernekler Müdürlüğü bu konuda bize yol göstererek, dernek içerisinde bir tüzük değişikliğine

gittiğimiz takdirde yaptığımız işin yasallaşacağını söylediler. Bu bizim için çok sevindirici bir haber. Bu tüzük değişikliğini genel kurulumuzda yaptıktan sonra yılbaşından sonra yine aynı hizmete başlayabileceğimizi, hatta daha uzun süre devam edebileceğimizi de müjdelemek istiyorum dedi.



10 YTL'ye muayeneye Valilik engeli



10 YTL karşılığında hastalara detaylı bir kalp muayenesi yaparak kalp grafiği çektiklerini ve aynı zamanda ücretsiz olarak ilaçlarının teminini sağladıklarını hatırlatan Cin, derneğin tüzüğüne Biz dar gelirli vatandaşlarımıza bakmak istiyoruz şeklinde bir madde ekledikleri takdirde problemin çözüleceğinin altını çizdi.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.