![]() |
Muayenehanesi olan hekimlerden kampanya: Yalnız Değilsiniz Aydın'da Adnan Menderes üniversitesi (ADü) Tıp Fakültesi ve değişik hastanelerde görev yapan bir gurup hekim tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik başlatılan 'Yalnız Değilsiniz' kampanyasına destekler devam ediyor. Kampanyanın aynı zamanda hekimliğin yanı sıra diğer iş kollarını da kapsadığını belirten ADü Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Kliniği öğretim üyesi Prof. Dr. Hadi Yaşa tüm, sivil toplum örgütlerinin kampanyaya katılabileceğini söyledi. Aydın'da muayenehanesi olan hekimler tarafından başlatılan kampanyanın halk tarafından da büyük takdir gördüğünü ifade eden Prof. Dr. Yaşa katılımların devam ettiğini söyledi. Son zamanlarda yaşanan bazı iç ve dış olayların ülkemizde yaşayan herkesi olduğu gibi kendilerini de son derece üzdüğünü belirten Prof. Dr. Hadi Yaşa ülkemizi bölmeyi hedefleyen terör olayları nedeniyle gencecik vatan evlatlarımız şehit veya gazi olmaktadırlar. Büyük ve güçlü bir ülke olan Türkiye birlik ve beraberlik içinde bu sıkıntılı günleri de elbette atlatacaktır. Bunun için milletimizin birlik ve beraberlik içinde bulunduğunun her platformda gösterilmesi ve her vatandaşımızın bu konuda üzerine düşeni yapması gerekmektedir. Bu vatan için şehit ve gazi olan insanlarımızın da unutulmaması ve yalnız olmadıklarının onlara hissettirilmesi önemlidir. Bizler muayenehanesi olan birkaç öğretim üyesi arkadaş, bir araya gelip ülkemiz için en önemli bedeli ödemiş olan şehit ve gazilerimizle dayanışma içinde olduğumuzu göstermek için 'Yalnız Değilsiniz' kampanyası başlattık. Bu kampanya ile şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin muayenelerini ücretsiz olarak yapacağız. Kampanyamız büyük teveccüh gördü. Kısa sürede değişik hastanelerde çalışan ve muayenehanesi olan 9 hekim arkadaşımız 'Yalnız Değilsiniz' kampanyasına katıldı. Birçok hekim arkadaşımızın daha bu kampanyamıza katılacağına inanıyorum diyerek hekimlerin yanı sıra diğer mesleki kuruluşlarını da kampanyaya destek vermeye çağırdı.İHA |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 AM. |