Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Tıpta önemli buluş (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/591472-tipta-onemli-bulus.html)

Bluesky24 05-05-2010 11:14 AM

Tıpta önemli buluş
 






Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Hemotoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Haznedaroğ-lu, vücudun dışında oluşan kanamaları saniyeler içinde durdurabilme özelliğine sahip ara bir ürün geliştirildiğini açıkladı.







İlk sonuçlar olumlu



İncelemelerde kanın pıhtılaştığının tespit edildiğini belirten Haznedaroğlu, "Çalışmalarımız sonucunda, kanın kırmızı hücrelerinin kandaki özel proteinlerle ağ oluşturarak bir kapsül şeklinde hasar gören yeri sardığını ve sarılan bölgenin altında pıhtılaşmanın oluştuğunu gördük" diye konuştu.







Ağız ve damar uyarısı



Ürünün kullanılabilmesi için kanamanın dışarıda olması gerektiğine özel vurgu yapan öğretim üyesi "Hastanın durumu ne kadar riskli olursa olsun, biz bunun damar içine, atardamar veya toplardamar içerisine ya da ağızdan verilmesini, ürünün şu anki mevcut haliyle önermiyoruz. Kapsamlı çalışmaların yapılmasından sonra önerilebilir" dedi.







Herkes kullanabilir



"Ürünün, bilinen bir yan etkisi yok. Önerilen klasik yöntem, tampon yöntemidir. Ürünü kullanan kişinin hekim olması gerekmez, herkes uygulayabilir. Ara ürünün, Van'da kanama yönünden riskli olan bir hastaya uygulandığı ve başarılı sonuçlar elde edildiği bilgisini aldık" sözleriyle yeni ürünü tanıtan Haznedaroğlu, ürünlerin kanama yerlerine kolay uygulanabilmesi ampul ve sprey şeklinde de olduğunu, ampulün de kırılarak içindeki sıvının kanama olan bölgeye sürülerek uygulandığını belirtti.







Birgün


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.