![]() |
Hastaneye sigara için dev pankart Türkiye'de kapalı alanlarda sigara içme yasağı başlarken, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne asılan Dumansız yaşama destek olun, havanızı koruyun yazılı dev pankartla, vatandaşların kurallara uyması istendi. Sağlık Bakanlığı ile Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (TAPDK) başlattığı kampanyada kullanılan Dumansız Yaşama Destek Olun, Havanızı Koruyun yazılı pankart, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne de asıldı. Dev pankartta, 4207 sayılı Kanun uyarınca halkın ortak kullandığı kapalı alanlarda sigara ve tütün ürünleri kullanılmayacaktır uyarısı da yer aldı. Görenlerin dikkatini çeken pankartla, vatandaşların sigara içme yasağıyla ilgili kurallara uyması istendi. Hürriyet / Turaç TOP / DHA .Diger Haber Basliklari Sağlık çalışanlarının sözleşmesi artık tek taraflı fesh edilemeyecek Sağlık Bakanlığı 5 milyon yeşil kartı iptal etti Osman Durmuş'tan Akdağ'a suç duyurusu Öğretim üyelerinin 67 olan emeklilik yaşı yükseltiliyor TTB ve SUT birim fiyatları neden birbirinden farklıdır ? "Soprano doktor"dan ameliyathane için konser Eczanelerle ortak çalışan sağlık çetesi çökertildi Sağlık Bakanlığı ishal salgını için alarma geçti Hastaneye sigara için dev pankart Salgınların nedeni Norovirüs MS hastası kadınlar çocuk sahibi olabiliyor YÖK kontenjan artırmakta kararlı Avrupa Dermatoloji Akademisinin 5. Bahar Sempozyumu İstanbul'da yapılacak Güneydoğu Mikrobiyoloji Günleri yapıldı Tarım ilaçları kansere karşı direnci kırıyor |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:47 PM. |