Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Evlenmeden önce kontrol edin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/589451-evlenmeden-once-kontrol-edin.html)

Bluesky24 05-05-2010 01:26 AM

Evlenmeden önce kontrol edin
 




Cinsel Tıp Enstitüsü Başkanı Dr. Cem Keçe, evlilik öncesi kadın ve erkeklerin mutlaka cinsel check-up yaptırması gerektiğini belirterek 'Cinsel check-up amacıyla yaptırılan tetkikler ve muayeneler cinsel işlev bozukluklarının erken teşhisinde çok büyük rol oynuyor' dedi.







Dr. Keçe, ''Erken boşalmadan sertleşme bozukluklarına, vajinismustan ağrılı cinsel ilişkiye kadar pek çok konu bu sayede erken teşhis edilebilir'' dedi.







Kadınlar sorun yaşıyor







Cinsel Tıp Enstitüsü Genel Sekreteri Psikolog Mustafa Tuncer, ise '3 bin kişi üzerinde yaptığımız anket çalışmamıza göre ülkemizdeki kadınların yaklaşık yüzde 70'i cinsel sorun yaşıyor.







Yüzde 42 ile cinsel isteksizlik başta gelirken, yüzde 34 ile vajinismus ikinci sırada yer alıyor ' diyor.

Kaynak: Ekolay


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.