Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Orgazm büyük sorun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/588898-orgazm-buyuk-sorun.html)

Bluesky24 05-05-2010 12:50 AM

Orgazm büyük sorun!
 




İki saat muayene







Sievers, işlevsel bozuklukları bulabilmek için iki saate yakın muayene ediyor hastasını. Doktorun elinde nem oranını ölçen sonda, anatomiyi inceleyebilmek için ultrason aleti, vajina ve klitoristeki kan dolaşımını ölçmeye yarayan yüksek frekansla Doppler sonografisi gibi her türlü özel alet bulunuyor.







İsrail'den "Genito-Sensory-Analyzer" aletini getirmiş. Bir çubukla vajina veya klitorise sıcaklık ve titreşim uyarımları verilmekte. Kadın bir değişiklik hissederse bir düğmeye basıyor. Böylece bir bilgisayar, algılananların gerçekten de uyarımlara verilen yanıtlar mı olduğu yoksa diyabet, Multiple Skleroz veya değişim yıllarına bağlı doku büzüşmesi gibi hastalıklara bağlı sinir bozuklukları mı olduğunu hesaplıyor.







Eğer uyarılma veya orgazm bozukluğu söz konusu ise hasta kendisini porno filmleri ve vibratörlerle uyarmaya çalışıyor. Bu, biraz da sperma bağışındaki duruma benziyor aslında.







Hormonda azalma







Hasta bu denemeden önce uyarılma sırasındaki kan dolaşımını ölçen son derece hassas ölçüm sondasını da kullanabiliyor. Sonda, doktorun odasındaki bir bilgisayara bağlı.







Sievers, kadınları sıkmamak için orgazmı, kol kırığı ya da bel ağrısı gibi sıradan hastalıklar gibi ele alıyor. Tabii kadınlar yine de sıkılıyorlar ama cinsel işlev bozuklukları başka türlü kontrol edilemiyor diyor doktor.







Normalde bir kadın 45 veya 50 yaşına kadar sağlıklı bir cinsel ilişki sürdürebilmekte. Fakat özellikle de değişim yıllarıyla birlikte birçok kadın cinsellikten eskisi kadar zevk almıyor. Son araştırmalar bunun testosteron seviyesindeki azalmayla ilgili olduğunu gösterdiği için Sievers, bu tür sorunlarda klitorise testoren içerikli jelin sürülmesini öneriyor.







Cinsel ilişki sırasında alınan zevk genelde uyarılma sırasında dokudaki kan dolaşımına bağlı. Damarlardan ne kadar çok sıvı akarsa o kadar iyi.







Erkekleri bilgilendirmek önemli







Yüksek kan basıncı ve damar sertliği gibi hastalıkları bulanan kadınlarda klitoris ve vajina dudakları eskisi kadar ıslanmaz. Bu kuruluk orgazm sorunu yaratıyorsa kadınlar Viagra'yı deneyebilir, diyor Alman jinekolog.







İlaç kullanmak istemeyen kadınlar için Amerika'da özel bir pompa geliştirildi. Bu vakumlu pompayla klitoristeki damarlar çalıştırılmakta. Bunun için klitorisin üzerine küçük bir emici başlık yerleştirilmekte. Böylece aşağı yukarı bir tıraş makinesi büyüklüğünde olan ve ona benzer bir ses çıkaran yardımcı araçla klitoris damarları çalıştırılmakta.







Sievers muayenehanesinde elde ettiği tecrübelerden özellikle erkeklerin cinsel sorunlar üzerine konuşmaktan çekindiklerini anlamış. Hatta birçoğu gelmiyor bile diyor doktor.







Oysa kadın cinselliği hakkında doğru dürüst bilgisi olmayan erkek, eşine yardımcı olamıyor. Erkekler porno filmlerinden yanlış bilgiler aldıkları için kadının cinsel ihtiyaçları konusunda da tamamen hatalı bir şekilde bilgilenmiş oluyorlar.







Hürriyet Bilim

Kaynak: Ekolay


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.