Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   Estetikle gelen tehlike! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/582709-estetikle-gelen-tehlike.html)

Bluesky24 04-05-2010 11:03 AM

Estetikle gelen tehlike!
 
Sonuçları, Annals of Plastic Surgery dergisinde yayımlanan araştırma, meme büyütme ameliyatı olan kadınların daha yüksek r riski taşıdığını gösteren diğer araştırmaları destekliyor.



ABD'nin Tennessee eyaleti Vanderbilt üniversitesi Tıp Merkezinden Loren Lipworth ve meslektaşları, bu araştırma çerçevesinde, 1965 ile 1993 yılları arasında meme büyütme ameliyatı olan 3527 İsveçli kadını inceledi. Araştırmacılar, meme büyüten kadınlar arasındaki ölüm nedenlerini analiz etmek için, bu kişilerin ölüm belgelerini araştırdı.



Bu kadınlardan yalnızca 24'ünün ortalama 19 yıldan sonra r ettiğini belirleyen araştırmacılar, ancak bunun, ortalama nüfusla karşılaştırıldığında riskin üç katı olacağını gösterdiği sonucuna varıldığını belirtti.



Lipworth, bu bağlamda meme büyütme ameliyatı yapan doktorların, hastalarını daha yakından izlemelerinin ya da r riskini dikkate almalarının gerekebileceğini ifade etti. Lipworth, memelerini büyüten bazı kadınların, kendine güvenmemekten ya da vücutlarındaki şekil bozuklarına bağlı psikolojik sorunlarının olabileceğine inandığını belirtti.



Araştırmacılar ayrıca, artan r riskinin, meme büyütme operasyonundan sonra 10 yıla kadar anlaşılamayacağına dikkat çekti.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.