![]() |
Flash Flash-KPSS-2008/1 (Sağlık Bakanlığı) Tercih Kılavuzu yayınlandı KPSS-2008/1 (Sağlık Bakanlığı) Tercih Kılavuzu açıklanmıştır..Kadroları görmek için devamını okuyun...Herkese hayırlı olsun Aşağıdaki pdf uzantılı dökümanları açabilmek için Adobe Reader 'ın 5.0 veya üstü sürümünün sisteminizde yüklü olması gerekmektedir. Eğer dökümanları kaydetmek istiyorsanız, kaydetmek istediğiniz dökümanın üzerine sağ tıklayıp Hedefi Farklı Kaydet seçeneğini seçiniz. KPSS-2008/1 TERCİH KILAVUZU GENEL AçIKLAMALAR ORTAöĞRETİM KADROLARI MERKEZİ BüTçE - ORTAöĞRETİM KADROLARI DöNER SERMAYE - ORTAöĞRETİM KADROLARI öNLİSANS KADROLARI MERKEZİ BüTçE - öNLİSANS KADROLARI DöNER SERMAYE - öNLİSANS KADROLARI LİSANS KADROLARI MERKEZİ BüTçE - LİSANS KADROLARI DöNER SERMAYE - LİSANS KADROLARI POZİSYONLAR İçİN ARANAN NİTELİKLER TABLO-4. MEZUN OLUNAN üNİVERSİTE TABLO-5A. MEZUN OLUNAN LİSANS PROGRAMLARI TABLO-5B. MEZUN OLUNAN öNLİSANS PROGRAMLARI TABLO-5C. MEZUN OLUNAN ORTAöĞRETİM ALANLARIDosyalar ösym serverlerinde değil www.saglikcilar.org serverlerinda barınmaktadır.. o yüzden eri,şim sorunu yaşanmamaktadır.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 AM. |