Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sağlık Haberleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/)
-   -   BEN İLK HAMİLELİĞİMDE KÜRTAJ OLDUM VE BU İŞLEM 2 DEFA TEKRAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-saglik-haberleri/579754-ben-ilk-hamileligimde-kurtaj-oldum-ve-bu-islem-2-defa-tekrar.html)

Bluesky24 03-05-2010 07:42 PM

BEN İLK HAMİLELİĞİMDE KÜRTAJ OLDUM VE BU İŞLEM 2 DEFA TEKRAR
 






Soru:

Ben ilk hamileliğimde kürtaj oldum ve bu işlem 2 defa tekrarlandı parça kaldığın için, tekrar hamile kalma şansım % kaç, yani tekrar hamile kalabilirmiyim



12.04.2008







Cevap:



"İlk hamilelikte uygulanan kürtaj sonrasında bir daha hamile kalınmaz!!" -- bu yalnızca bir hurafedir. Dikkatli ve vakumla uygulanan bir kürtajın kadının genital sistemine zarar vermesi beklenen bir durum değildir.





Bu tavsiyeler, genel bilgilerdir. Fakat unutmayınız ki, özel rahatsızlığınız için en iyi tavsiye, şikayetlerinizi dinleyen ve sizi muayene eden doktorunuzun tavsiyesidir.



12.04.2008


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.